Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyyek, ha folyamatosan...

Christine00 kérdése:

Mit tegyyek, ha folyamatosan jönnek fel a kilók? A fogyás kínszenvedés, és rendszerint pár hétig tart, majd visszaugranak a kilók. Velem van baj? Mit tudnék tenni? Valakinek valami biztos segítsége?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 19/L vagyok. 1.5 éve költöztem el a szüleimtől, ami után megváltozott az életem. Akkoriba mindig azt kellett ennem, ami éppen volt. Nem vàlogathattam, meg kellett minden fèle egészségeset ennem

Mióta külön lakom, magamra főzök, de sajnos sok esetben zacskós vagy rendelt kajákhoz folyamodok. Nem helyes dolog az állandó lisztes, és mű tésztás kaja, de mindig a gyorsaságra törekedek, hogy minél hamarabb végezzek. 2014 decemberében kórházba kerültem egy betegség miatt, ami után 60 kilóta fogytam. 2015 márciusra 64 voltam. Ennek örültem is. Aztán mióta nincs iskola, nincs sport, tesi óra, azóta tapadnak ràm a kilok. Mit tehetnék, hogy lefogyhassak. Nem vagyok kitartó, de szeretnék változtatni mert az egészsègem fontosabb. Mára elértem a 77-78 kilót. Nem látványos szerencsére, de egyre gyakrabban elkap a sírás, mert nem tudom most màr még úgyse elfogadni magam.

Pàrom, akivel élek, 26 éves, ő mindenben elfogad, így is tetszek neki, de ő is azt szeretné, ha én mindenben tökéletesnek érezhessem magam.

Rövid vörös hajam van, ami méginkább kiemeli a duciságom. Bevállt tippekre van szükségem. Segítsetek kérlek!!!!

2015. dec. 19. 19:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbàlkozom mindennel
2015. dec. 22. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!