Népirtás folyik itt magyarországon a STOP só programmal?
A trollkodást félretéve a nagy sóbevitel baromi egészségtelen. Tönkreteszi a vesét, az érfalakat, magas vérnyomást okoz.
Az emberek sajnos hajlamosak túlsózni az ételeiket, pedig a kevesebb sót is lehet érezni, és egy idő után az étel már nem lesz "sótlan".
"Orbán ennyire őrködik az egészségünk felett"
Veheted így is, szerintem pedig egy szemléletváltás történik, aminek pozitív egészségügyi hatásai lesznek. Mint Finnországban történt.
"én már egy féléve tisztasót fogyasztok és még nem kaptam szívinfarktust :F"
Ez nyilván nem igaz, de egyébként a sok só nem rövid távon ártalmas, hanem évtizedek alatt, de akkor a károsodás már visszafordíthatatlan.
https://www.youtube.com/watch?v=g36gdTgGyrA
Ő egy beszédében állandóan egy új világrend létrehozásáról beszél.
Jól van mindenkinek ment a zöld kéz :D
Én mindenesetre tiszta sóval védekezek a zsidó fajirtás ellen :D
Nemhiába tesznek 1 liter intravénás folyadékpótlásra használt sóoldatba 9g sót.
Eddig nem tűnt fel ha pár ember feldobta a talpát mert szívbarát diétát folytatott, most majd fel fog tűnni remélem :D
De ha só szívinfarktust okozna akkor se tennének literébe 9g ot,
akkor csak 1 g ot vagy 2 g ot tennének
Orbán le van maradva, még mindig azt hiszi, hogy a só egyértelműen káros. Pedig só nélkül az ágyból sem tudnál felkelni.
Aki teheti, az nem a menzán eszik. Akinek pedig ingyen jár, az viszi magával a sót, és megsózza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!