Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy vegyem rá magam, hogy...

Hogy vegyem rá magam, hogy figyeljek a fogyasztásomra?

Figyelt kérdés
Nem figyellek eléggé magamra, nagyon sokszor nem eszek semmit, mert nincs erőm arra, hogy elmenjek vásárolni vagy főzni, hiszen állandóan fáradt vagyok, aludjak bármennyit is. Ha eszek is végre valamit, az is rizs, tészta, pék termék. Tegyük hozzá, hogy vérszegény is vagyok, mert húst nem szeretem és nem pótolom, folyadékról is megfeledkezem. Tegnapi rosszullétem után elgondolkodtam, hogy ideje lenne kezelnem, főleg ha cukorbeteg nem akarok lenni.
2015. dec. 11. 09:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Akaraterő.
2015. dec. 11. 09:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem is annyira akaraterő, inkább legyen fontos számodra az életed, egészséged... Bár ez utóbbival már könnyen lehet, hogy gond van.

Ha nincs energiád s nem ezel, pláne nem lesz. Nagyon nehéz megsütni pár tojást?

Ha tudod, mit kell tenned, tedd meg, máshogy nem megy. Tudatosítsd magadban, hogy nagyon rossz lesz neked, ha folytatod az önsorsrontást... A tested egy remek "szerkezet", jobbat érdemel. Van pénzed tápanyagokra, add meg szerencsétlennek...

2015. dec. 12. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!