Azt hallottam valakitől, hogy az ORBIT rágótól rákot lehet kapni ez igaz? vannak még ilyen dolgok amire figyeljek?
Akitől hallottad, csapd pofán egy lapáttal!
Az aszpartám NEM rákkeltő!
További infókért keresd: Dr. Kosáry Judit, Corvinus, Élelmiszermérnöki kar, Alk. kémia tanszék. Biokémia és táplálkozástudomány elég nagy szakértője a hölgy!
Miért pont az Orbit? Én igyekszem kerülni az aszpartamot, részemről inkább óvatos leszek, évek óta nem tudják eldönteni, hogy mi az igaz. Én meg, hogy kinek higyjek.
A többi rágóban is nagyjából ugyanaz van, és ha megnézed, millió meg egy szar dolog még az aszpartam mellett...ma néztem meg utoljára, mert állandóan rágózunk és találtam egy ismeretlen eredetű rágót. Úgyhogy, ha nem akarsz mindenáron rágózni, az összeset kerüld el.
Vagy keress cukrosat. :)
A cukor az mér lenne egészségesebb???
egyébként meg mi/én is majdnem minden nap rágózomés általában orbitot, mert annak olyan jó íze van főlegaz áfonyásnak a mentolosnak és az epresnek :)
Tegnap láttam, hogy igen, most már biztosra tudják, hogy az összes édesítő káros, mivel az agy érzi az édeset, de nem érzi az ahhoz tartozó energiát, ezért arra késztet, hogy édesség után kajtass. És hogy igen, az édesítőszerek ezért hizlalnak.
Kevés cukor jobb, mint az édesítőszerek.
Egyébként, jelen esetben vicces akartam lenni, a cukros rágó biztos nem jó, a fogaknak. A humor az lett volna, hogy egyébként meg nincs már választás. Én rágózok tovább, nagyon rá vagyok szokva, te meg eldöntöd magadnak az összes válasz alapján, hogy mit hiszel.
Szia. :)
köszi
és ...hahaha
A dezodorokban az aluminium sók rákkeltőek, nem kéne egyet sem használni, amiben azt látod, hogy aluminium akármi. Sajnos, ilyen az összes 48 órás...
A margarin is felejtős, meg a kész cuccok, amit csak melegíteni kell.
(most olvastam a kérdésed második részét)
Ezeket viszont betartom. Télleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!