Hallottam valakitől hogy férfiak csináltathatnak maguknak "vagina szerűséget", igaz ez?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék rá hogy hogy is van ez igazából. Én hülyeségnek tartom, de sok meglepetés volt már a világban.
Válaszokat köszönöm.
2013. júl. 9. 22:42
1/6 anonim válasza:
Ja, van ilyen "hóbort"! A prájdon biztos vt is kint 1-2 ilyen balfék.
Csak azt nem értem, hogy mi szükség rá, amikor már mindenki tudja, hogy a jövő p!nája a s.egg...
2/6 anonim válasza:
Transzszexuálisoknak van lehetőségük nemet változtatni, így hát lehet "vagina szerűségük" is. Sőt a nőknek meg lehet farkuk, bár ez egy nehezebb műtétsorozat.
3/6 A kérdező kommentje:
és tudnátok róla egy képet mutatni vagy videót, hogy hogyan is néz ki amikor megcsinálnak egy férfinak ilyet?
Meg egy olyanról is, amikor nőnek farkat csinálnak. Kell a bizonyíték, nem tudom így elhinni :D lehetetlennek tűnik.
2013. júl. 10. 12:59
5/6 anonim válasza:
női farokra vagy kíváncsi, használd a shemale kulcsszót a googleben
6/6 anonim válasza:
ez igaz amikor kórházban voltam mellettem egy férfi feküdt vagyis nő mert szilikonja is volt és akkor operálták át a farkát puncivá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!