Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A cukortól lehet fáradság érzet?

A cukortól lehet fáradság érzet?

Figyelt kérdés
A gyerekek esetében, mindig azt mondják, ne adjunk cokrot, mert aktív lesz. Én viszont akárhányszor csokit eszek vagy kakaót iszok, elálmosodom. Ez mitől lehet?
2015. dec. 2. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez attól van, hogy hirtelen felmegy, aztán meg leesik a vércukrod. Mikor felmegy, akkor élénkebb az ember, mikor leesik, akkor meg el tudna aludni.
2015. dec. 2. 11:11
 2/3 szamo77db ***** válasza:
Én is cukorbeteg vagyok és néha olyan fáradt, álmos vagyok, hogy arra nincs szó. Nem indokolja semmi, de olykor alig bírom hazavonszolni magam. Kimegy az erő belőlem és annyi!
2015. dec. 2. 11:27
 3/3 szilvijoe ***** válasza:
Normál esetben, ha édességet eszel, hirtelen felmegy a vércukorszint, és az inzulin szintbe rakja, de ha nem megfelelő minőségű inzulin termelődik, akkor a hasnyálmirigy többet kezd el termelni,ennek pedig az a vége, hogy lecsapja a vércukorszintet. Vannak, akik ezt kajakómának hívják, vannak, akiknek ettől falási rohamuk van, állandóan ennének stb
2015. dec. 2. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!