A torokban akadt érzés az egy hamis érzet, vagy lehet igazi is?
Már kb 2 hónapja érzem ezt a reflux miatt ez 100%..
de ha meginnék 10 liter vizet egy huzamban akkor is ezt érezném??
valami gyulladás miatt lehet, vagy mi miatt?
21f
nem szedek semmit, mert rohattul nem bírom elviselni, hogy egy bizonyos típusú mérget vegyek be, ami pillanatnyilag enyhíti a tüneteimet, főleg, hogy úgy érzem, nem is a sok gyomorsav okozza a tüneteimet, hanem a kevés..
a refluxot már 5 éve mondta a doki gyomortükrözés után, amikor még semmit sem éreztem belőle, csak hasfájást, 3 hónapja voltam orvosnál, akkor teljesen tiszta volt minden, egyedül a bilirubin szintem volt magas amivel nem foglalkozott annyira a doki, de nincs sok köze hozzá..
de ultrahangra, azt mondta, hogy teljesen ép vagyok és még mondta a doki emlékszem, hogy "örülj neki"
mondom kösz..
de ha mondjuk simán tudok kézenállni fájdalom nélkül, savhányás nélkül az, hogy lehet??
mert akkor elvileg ezt sem tudnám, hanem egyből hánynék..
egyedül a keserű szájíz idegesít, a túlzabáláskori egész napos böfögés, meg az evés után 6-8 órával sem kiürült gyomor érzet, ma pl úgy ettem, hogy 19 óra telt el a tegnapi és a mai étkezésem között, amikor éreztem enyhe éhségérzetet
most viszont megittam egymás után 4 pohár viszed és egyszer csak éreztem, hogy valami mozdul a torkomban majd lenyeltem, azóta könnyebbnek érzem, nem volt olyan idegesítő, de most így jobb
ez mitől lehet?? megsérülhetett a torkom, nyelőcsövem a savtól?
feljövő savat akkor éreztem csak eddig életembe, mikor romlott ételt ettem..de konkrétan napközbe még sosem..csak keserű szájízt, ami azt jelenti, hogy a gyomorszájam nem tökéletesen zár jól, hanem egy nagyon kicsit "hibázik"?
ha egy nagyon kicsit jön fel a saj, hogy éppen csak a nyálamban érzem az épp elegendő ahhoz, hogy rongálja a nyelőcsövemet, meg a torkomat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!