Szivdobogás érzet megfázáskor?
Esetleg nem használtál szteroidos orrcseppet?
Ami tüneteket leírtál, tökéletesen passzol egy hormonális defektre, ihattál olyan teát is, ami tartalmaz természetes fitoösztrogéneket, pl zöld-teát.
Nem csak a TSH van, mint hormon, az emberben van vagy 80 féle hormon, egy endokrinológushoz kellene elmenned, de előtte felhagyni mindenféle gyógyszerrel, teával, ha még mindig fennáll a szívdobogás-érzet.
szia,
nem használok orrcseppet, mert az egész internet erról szól, hogy pont az orrcsepp indukálja a mégtöbb problémát mivel kiszáritja a nyálkahártyákat az érösszehuzó hatása miatt é sez hosszu távon ellenkezö hatást fejt ki.
A probléma jelenleg is megvan, mikor bedugul az orrom akkor sokkal erösebb az érzet. Elmentem füll.orr gégészhez is. Orrmelléküreg lágtartó, allergiás vérvizsgálat eredménye: Nincs jelen vagy kimutatható arányban. A Teát amit irtál kicsin elgondolkodtam, mert mikor kialakult ez a szivdobogás érzet, rengeteg teát ittam, volt hogy 8 ora alatt 4-5 öt, több napon keresztul. Volt közte zöld tea is, de nem hiszem hogy ez miatt lenne. Mióta megvan ez az érzés elhatároztam, hogy lefogyok, mert azt is olvastam, hogy a megnövekedett kortizol szint is közrejátszhat és a kortizol a hasi zsirban szeret lenni. 15 kilot fogytam, heti 3szor sportolok, uszok és hegyre sétálok, leszoktam a dohányzásrol fél éve. Szeretnék mindent megtenni amit csak tudok egy jobb, egészséges életért. Nem eszek már ilyen mesterséges, cukros ételeket, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget és házi hust fogyasztok (van föld és igaz, hogy rámegy a hétvégéd sok kerti munkára, de legalább tudod mit eszel) Szoval egyfajta életmodváltáson is tulestem, de még mindig elkap a szivdobogásérzet mikor megfázom. KEzdem unni. Nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!