Erős szívdobogásra milyen gyógyszer a legjobb?
Pajzsmirigyproblémám van, erre szedek gyógyszert, de emiatt néha erős szívdobogást érzek, és már elég régen aludtam rendesen. Éjjel felkelek, nem tudok elaludni, napközben meg olyan vagyok, mint akit fejbevertek.
A vérnyomásom jó, de a pulzusom a magas néha, arra ébredek éjjel, hogy gyorsan ver a szívem. Mintha 5km-t futottam volna.
Köszönöm.
A túlműködés gyakori tünetei
Heves szívdobogás.
Remegés, verejtékezés.
Fokozott étvágy melletti fogyás.
Lelki alapon...
Bornout »
Szorongás »
Alvászavar »
Depresszió »
Munkamánia »
Bőrbetegség »
Szociális fóbia »
Pánikbetegség »
Ingerlékenység.
Nyaki duzzanat - golyva.
A pajzsmirigy-túlműködés egyszerű vérvétellel kimutatható, mely jód-izotópos vizsgálattal egészülhet ki. Orvosod dönti el, hogy szükséges-e gyógyszeres kezelés. Enyhébb esetben érdemes kipróbálnod néhány házi gyógymódot. Táplálkozz vitamindúsan, de kerüld a jódot tartalmazó tengeri halak fogyasztását.
Tartózkodj a túlzott napozástól, a szaunától, és hagyj fel a dohányzással, kávézással. A mérsékelt, rendszeres testmozgás és a kellő mennyiségű pihenés segít egyensúlyban tartani pajzsmirigyed működését.
akkor mit nézegessek?
Ha nem tudok aludni, kénytelen vagyok nézegetni....
Háziorvos kalap sz.rt ér, de lassan már a szakorvos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!