Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, semmi ötletem nincs?

Mit tegyek, semmi ötletem nincs?

Figyelt kérdés

Sikerült 70 kgrol 58 ra Fogyni (174 cm) ..Utánna sikerült ezt visszahiznom,majd megint lefogytam,mar nehezebben ,vagdosni kezdtem magam ,de vegul sikerült ...Aztán most

Ott tartok h megint visszahiztam,hánytatom magam es pár hete megint vágni kezdtem magam ,mert nem nagyon megy a fogyókúra ...Falasrohamaim vannak es mar teljesen ki vagyok készülve ...Három pcihologusnal voltam ,egy se segített ..Innentől kezdve nem tudom hogy mit csináljak ...teljesen el vagyok keseredve ..Szeritetek mit kene tennem

2015. nov. 30. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Sportolj napi szinten! Keress fel pszichiátert. Gondolom lány vagy. A vagdosás nem old meg semmit! Nem csinos ha egy nő betegesen sovány.
2015. nov. 30. 22:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Napi szinten sportolok,nem hinnem h itt a probléma ...Lány vagyol igem..Es nem vagyok betegesen sovány ,örülnek ha az lennék :(
2015. nov. 30. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
40%

Azt tudnám javasolni, hogy ne légy ilyen hülye. A vagdosás valami új divat a tiniknél? Senki nem fog miatta megsajnálni, inkább hülyének néznek. Valljuk be, jogosan.

Nem kívülről kéne várnod a segítséget. Egy valaki tud rajtad segíteni, és az te magad vagy. A válasz pedig sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Szükséged van egy étrendre, és kicsit rendet kéne rakni a fejedben, abbahagyni a hülyeségeket.

Gyanítom, hogy már először is koplalással vagy hánytatással fogytál le, nem normális étrenddel. Olvass a témában, vannak ilyen egyszerűsített olvasmányok, mint a powerbuilder vagy a sárga kapszula ebookok. Ingyenesek, és a testépítés alapjait foglalják össze, ami tartalmazza a diétás étrend leírását, amivel egészségesen lehet fogyni. De azt tudnod kell, hogy a régi életmódra ha visszatérsz, akkor ugyanúgy meg fogsz hízni szép lassan. Ha nem vagy képes tartósan jól enni, akkor időszakonként be kell iktatnod egy-egy diétás periódust, amivel különösebb baj nincs. Nem kell kétségbe esni, ha feljön pár kg, majd leadod újra. Egyébként sem kéne rástresszelni ennyire a súlyra és a külsőre.

2015. dec. 1. 06:25
 4/7 anonim válasza:

Mindenképpen hagyd abba a hánytatást! Ezért vannak falásrohamaid, mert semmilyen tápanyagot nem hagysz felszívódni a szervezetedben. Hidd el, ha rendszeresen egy kialakított táplálkozást követsz, nem drasztikusan, de le tudsz fogyni. Tanuld meg elfogadni magad, és változtass kicsit a nézeteiden!

17 éves lány vagyok szintén 174 cm, 63 kg, és én is napi szinten sportolok.

Sok sikert, kitartás!

2015. dec. 1. 11:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönom szépen a válaszokat...2-es nem azert vagdosom magam h mások megsajnaljanak..Senki nem latja , hosszuujjuban járok ,a labamon meg nadrág van ...Nem divat miatt kezdetem el ,es nem ,nem hanytattam magam elso fogyasnal...Egybkent köszönom a válaszod. :)
2015. dec. 1. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem divat, akkor nem tudom, hogy az én gyerekkoromban miért nem csinálta senki, és miért nem lehetett még hallani ilyenről. Most meg minden tini vagdossa magát nagy világfájdalmában.
2015. dec. 1. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Tíz éve, középiskolás koromban én is vagdostam magam (sőt több osztálytársam is). Úgyhogy ez nem egy divat, és nem újdonság.

A hánytatás oka pedig tényleg a lelkedben keresendő (pl. rossz viszony egy családtaggal). Bár szerintem nem maga a hánytatás a probléma, hanem a falásroham. Ami valószínűleg azért van, mert valamit nem kapsz meg az élettől, nem kapsz valakitől elég figyelmet. Szerintem előbb találnod kell valakit, aki elfogad téged úgy ahogy vagy, vagy rendezned a rossz kapcsolatot (ha van ilyen).

A falásroham és a hánytatás pedig egy ördögi kör. Kitágul a gyomrod, utána kiürül, persze, hogy ismét úgy érzed, hogy bármit fel bírnál falni.

Én a barátom segítségével szoktam le. Még nem jártunk régóta, és kibírtam egy hetet hánytatás nélkül. Akkor meglepett egy pulcsival ennek örömére. Utána már azért nem hánytattam magam, mert eszembe jutott a pulóver (ami azt az egy hetet szimbolizálta), és elhittem, hogy le tudok állni.

De szerintem nem is a pulcsi segített, hanem a barátom törődése, szeretete.

2015. dec. 3. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!