Hogy törjem el a karomat? Szeretném kipróbálni hogy milyen a gipszben. De semmi ötletem nincs. Kérem adjatok pár tippet!
Nemhogy örülnél,hogy egészséges vagy és semmi bajod nincs.
Megtanulhatnád értékelni.
Talán menj mosogatni,segíts Anyádnak,ha ennyire unatkozol.
Szerintem meg csak simán hülye vagy.
Ha a gipszet akarod kipróbálni, vegyél géz pólyát, meg orvosi gipszet.
A törés ku.rvára fáj, vöröset láttam és hánytam a fájdalomtól, pedig nem rendes, "csak" zöldgally törés volt a karomon.
A lábtörés ennél is fincsibb.
Nem csak akkor fáj, mikor törik. Áááá, dehogy! 5 hétig, amíg gyógyul. És tuti, hogy minden köcsög pont annak a karodnak megy neki.
A lábtörés azóta is mindig fáj, valahányszor front jön, pedig 20 éve történt.
Szerintem mutasd meg a kérdésed anyádnak, eltöri szívesen. Esetleg kérd meg egy haverod. Két széket összetoltok, legyen közte 20 centi hely, odafekteted a karod, ő meg ráugrik. Hopp, már el is tört!
Videót csinálj, tegyél fel valahová, megnézném!
Keress egy orvostanhallgató vagy orvos ismerőst, mondd, hogy pl. buliba kell a gipszelt kéz, és ő hátha feltesz neked egyet.
De egy nap után le fogod szedni, annyira sz@rul fogod érezni magad benne.
Egy tapasztalt gipszes :(
Keress egy hegyoldalt, teljes sebességgel menj le rajta biciklivel, és tedd ki oldalra a karodat. Egy fa elkapja, te meg dobsz egy izmos kanyart. Nem kell hozzá sok szerencse, hogy másod is eltörjön, máris teljesül a kívánságod!
A biciklizés a tuti! Egy kölyök a múltkor mindkét alkarját eltörte bringázás közben, mikor átesett egy virágládán.
A gipszet ki lehet próbálni törés nélkül is. (Csak googlezd ki, hogy hol kapható gipszpólya.)
Amúgy bár extrém dolognak tűnik ez, de már találkoztam (csak neten) ilyen emberrel, aki szintén ezt akarta kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!