Elég gyakran van gyomorrontásom, es beis lázasodok néha! Az orvos kiirt nekem emesztot, de az csak kiuriti belolem meg azt is, amit nagy nehezen megeszek! Mert van ez? Mert kell ezt mindig atelnem?
Figyelt kérdés
Nemtudom, mert van ez, 1honapja megrontottam valahogyan a gyomrom, belazasodtam, 39,5volt a lazam, ez igy 5napig tartott, majd rogton ra megbetegedtem. alig gyogyultam ki, ujra gyomorrontasom volt, belazasodta, es most pedig faj a torkom. Mi lehet ez? 1 honapja kinoz ez engemet, es fogalmam sincs mi ez! nincs etvagyam, nemkell meg a kedvenc kajam sem..... nagyon rosszul erzem magam, most mar azert ettem, de nembirok megenni egy tanyer levest, olyan ehes vagyok, mint egy dinoszaurusz, de mikor elkezdek enni, mintha jonne ki belolem. tudnatok nekem adni tanacsot????2010. márc. 21. 19:26
1/1 anonim válasza:
Irány a belgyógyászat, vagy ha van nálatok gasztroenterológiai szakrendelés, mert a panaszaid nem szokványosak, ki kellene vizsgálni, mi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!