Kerámiabevonatos serpenyőből van jobb és rosszabb minőségű?
Figyelt kérdés
Odaragad benne a hús. Miben süssek húst, mert a teflon nem egészséges.2015. nov. 20. 12:34
1/8 anonim válasza:
Naná,hogy van. Az ár azért a minőséget is tükrözi.
2/8 anonim válasza:
Mint mindenben, ebben is van ezerfele minoseg.
A teflonnak amugy semmi baja, ne hasznalj benne eles konyhai eszkozt csak fat es muanyagot, akkor nem karcolodik es nem kerul esetleg a bevonat a kajadba.
Amugy edenyen nem erdemes sporolni, venni kell nehany jo minosegut, aztan azokat lehet evtizedekig hasznalni.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem fiatal vagyok, és tudom hogy mit kell a teflon bevonathoz használni. Akkor is egy idő után foszlik, és a levegőbe is kerül a rákot okozó gázból. Valami márkát tudnátok ajánlani, esetleg hol tudnék beszerezni valami megbízhatót?
2015. nov. 20. 13:40
4/8 anonim válasza:
ami egy ido utan foszlik az xar.
A levegobe meg nem kerul "rakot okozo gaz", ez hulyeseg.
Nekunk foleg Silit edenyeink vannak, meg van nehany keramias bevonatu, olasz edenyunk, mindegyik baromi jo.
5/8 anonim válasza:
Bizonyos ételek nekem mindenben leragadnak, pedig nem spórolok a zsírral... Engem is érdekelne, milyen a jó és a rossz kerámiaserpenyő, nekem az eddigiekkel nincs nagy bajom, bár a semmitől is karcolódnak (ezt nem is értem. direkt vigyázunk rájuk e szempontból), a közepük megbarnul (bár ez nem zavar) s persze némelyik étel leragad bennük. De ez utóbbi valószínűleg elkerülhetetlen, hacsak nem kavargatja az ember egy óráig a padlizsánt meg ilyenek (vagy félóráig, mert előtte víz is van rajta, direkt a leragadás megfékezése miatt). A többi zöldség korrekt, a padlizsán a kis trükkös. De finom, a kerámiaserpenyőt pedig általában nem nehéz kitisztítani, úgy sem, hogy nem használhatjuk a legerősebb sikáló eszközeinket..
6/8 A kérdező kommentje:
A kerámia serpenyőben nekem mindég beleragad minden. A hús, és a tojás is? Rossz a minősége? Van valami gránittal bélelt edény is. Van tapasztalatotok ezzel?
2015. nov. 20. 20:56
7/8 anonim válasza:
igen, a fent emlitett olasz edenyek azok "granit" bevonattal vannak ellatva, de alapjaban veve azok is keramiabevonatosak.
Siman lehet benne ugy tukortojast sutni hogy nem raksz ala zsiradekot es nem ragad le.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2015. nov. 21. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!