Miért kell minden reggel reggeli után wc-re mennem, kb. fél óra múlva? 23f
Van, akinek jót tesz a reggeli, van, akinek rosszat. (Engem csak lenyom és éhes leszek tőle. Rngeteg cikk szól az időszakos böjtölésről, amit a legtöbben a reggeli kihagyásával végeznek. Szerintem kövessük a testünk jelzéseit s ha 10 év reggelizés után mindig rossz nekünk délelőtt s 20 év nemreggelizés után mindig energikusak s pompásan jóllakottak vagyunk délelőtt, akkor talán nem kell erőltetni a reggelit.)
A reggeli kávé viszont sokaknál okoz rövid időn belüli ürítést. Ha neked nem, csak evéssel együtt, annak is bizonyára megvan a maga oka.
Az emésztés egy egészséges testben működik, ha szükség van rá, nem kell aggódni miatta.
Aa mindenesetre hülyeség, hogy "úgy van rendjén", hogy reggel egy órán belül rögtön rottyantunk is.
Semmi nem támasztja alá. Legfőbb oka a megszokás.
Tegnap belefutottam egy cikkbe, az alapján van benne többféle anyag, ami hashajtó hatású s perceken belül hat a vastagbélre...
Már ha elég anyag van bennünk. Ha 8-szor iszunk kávét egy nap, nem fogunk 8-szor üríteni, valószínűleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!