Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon sürgősen rendbe kéne...

Nagyon sürgősen rendbe kéne hozni a gyomromat. Hogyan?

Figyelt kérdés

Hányingerem van, és hasmenésem.

Szerintem a vas tablettától, amit felírt a doki a vashiányomra... Viszont holnap a toppon kéne lennem.. Ma már tuti nem eszek semmit.. De igyak? És ha igen, mit? További tanácsok? Vettem már be ilyen Lactiv-ot is..

2010. márc. 19. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyél meg egy-két evökanál mustárt, és ha nem javul, akkor óránként ismételd meg. Komolyan segit, nem hülyéskedek.
2010. márc. 19. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Most a Calici vírus a divat. A tünetek alapján inkább az támadott meg. Semmi mást nem kell tenni, sok folyadékot /nem cukrosat és nem colát/ és némi kétszersültet, vagy egyszerű sós kekszet, esetleg sós vízben főtt krumplit.
2010. márc. 19. 18:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. De allergiás vagyok a mustárra, majonézre :(
2010. márc. 19. 18:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem érzem betegnek magam.

De ma véletlen 2-t vettem be ebből a bogyóból, azért csökkentette a doki az adagot 2ről 1re, mert hasmenésem volt tőle.

Viszont már amióta kiírtam a kérdést, nem voltam wc-n :)

2010. márc. 19. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:

lehet,hogy a gyógyszer miatt van, én is kaptam régebben vashiányra vmi gyógyszer,de én csak hánytam tőle, és ahogy abbahagytam a szedését, már el is múlt.

mióta tart ez nálad?

2010. márc. 21. 17:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Amióta szedem a vas bogyókat :(
2010. márc. 21. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!