Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan szűkíthetném össze a...

Hogyan szűkíthetném össze a gyomromat? Ha sokáig nem eszem nagyon fáj

Figyelt kérdés

Ha pedig elkezdek enni általában nem tudok megállni pár falatnál (amíg nem érzem hogy tele a gyomrom).Eddig ehez elég volt tényleg egy kicsi étel de most már nem így van mert kitágult a gyomrom.

Mit tehetnék? Valsz azért fáj a gyomrom mert volt már hogy sokat koplaltam és valami van vele.

2010. febr. 3. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

menj el dokihoz, lehet, hogy a gyomorháztartásod nem ok. Lehet, hogy 1-2 hét alatt rendbe tud szedni.

Egyszer ettem olyat, hogy korpatabletta. Beveszed sok vízzel és megduzzad a gyomrodban. Nem összeszűkíti, csak kitölti

2010. febr. 3. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Műtéttel beszűkíthetik a gyomrodat megfelelő méretűre.

A másik, hogy olyan ételt kell enni, ami telít, de kevés benne a kalória. Pl levest.

2010. febr. 3. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A gyomor visszaszűkül, ha nem tömöd folyton tele. Sokszor keveset enni, nincs más módszer. Legyen önuralmad, másnak is van! :)
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ne beszéld be magadnak, hogy te nem tudsz megállni pár falatnál. És ne fogadd ezt el, ne kezeld tényként. Igenis meg tudsz állni pár falat után!! Mindenki meg tud állni!! Hidd el!! Mert ennék csak ez az egy módja van, hacsak nem vágysz egy jókis gyomorfekélyre :S
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezek butaságok! Ne egyél keveset egyél sokat még akkor is ha ugy érzed teli van de nem akármit egyél! Cukortalan zsirszegény ételeket. Nő a hasad mivel hízol! Azért hizol mert nem eszel, ez baromi egyszerü nem eszel ezért a tested elraktár mindent főleg a zsirt hiszen abból van energiád ha mozogsz zsirt égetsz. Ha minden nap ugyanannyit rendszeresen eszel és napi néhány felülést megcsinálsz összeszükül a hasad fogysz és nem fog fájni. Mivel kap kaját egészségeset persze nem raktároz mert tudja a szervezeted ujra fog kapni! Baromi egyszerű nemtok sok ember hol ül biológia órán! Jah szedj sok vitamint legjobblenne egy erős multivitamin és rengeteg folyadék vír mondjuk!. Ha igy csinálod 1 hónap és rendbe leszel. Ha ezek után se javulsz menj dokihoz mert a sok gyomorsav ami a gyomrodban van marja a hasfalat ami fekéjt okozhat.
2010. febr. 3. 17:56
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ mindenkinek! Most akkor nem tudom mit csináljak :S :D
2010. febr. 4. 09:41
 7/7 anonim válasza:

reggel: egyél jó sokat ha lehet teljes kiörlésú kenyéérel. de én azut javaslom hogy 1 szelet teljes kiörlésű kenyér 2db sajt valamien szalámi vagy párizsi. a lényeg hogy ebből minimum 2-3 kenyeret egyél.

ebéd: mindenféleképpen gyümölcs legyen csak. mondjuk alma narancs banán dinnye. 1 vagy 2-tőt

Vacsira: félig megfözött de inkább nyersen egy répát.

1 nap alatt totál össze fog szűkülni a gyomrod.

Én ezt megcsináltam és ösze is szűkült. ráadásul nem is ettem ezeket jóízüen mer egyrészt nem szeretm a teljes kiörlésű kenyereket és a répát sem

2014. aug. 15. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!