Túl sovány vagyok? Ha igen, hogyan tudnék hízni?
Ugyan az a helyzet nálam,én is cselgáncsoztam 6 évig.
10 évesen 27 kilogram voltam,de az edzőm kötelezett a fogyásra,hogy 24 kg súlycsoportban harcoljak.
A szüleimnek ez nem tetszett és az edzőmet felszólították,hogy had harcoljak olyan súlycsoportban,amilyenben akarok.
A bordáim is látszottak,a szüleim vettek nekem étvágyfokozókat.
De igazából nem ez segített.
Az édesapám ki tett elém egy nagy porciót minden étkezésnél,főleg vacsorára,és azt mondta,hogy addig amíg nem eszem meg,nem állhatok fel az asztaltól.
Volt,hogy egy órát is ott ültem az asztal előtt,de a végén mindig üres lett a tányér.
Aztán megváltoztam,ettem mint egy veszett.Amikor elmentünk egy versenyre megettem az én porció rizsemet,a társamét,és két combot.Azután elmentünk a McDonalds-ba és ott is megettem egy MaxiBigMac-menüt,0,75 liter üdítővel.
Vagy volt olyan nap,hogy 20 töltött káposztát nyomtam be,a nagyobbik fajtából.
Rengeteget ettem,de nem voltam kövér.Egyre erősödtem és a végén Román Országos bajnok is lettem,59 közül országszerte 42 kg-os súlycsoportban 12 évesen ,8 meccs után.
Ha hízni akarsz akkor többet kell enned mint amennyivel jól laksz,nem baj ha csak lassan megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!