Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a bajom? (lent)

Mi a bajom? (lent)

Figyelt kérdés

Valamilyen étkezési problémám van, de nem tudom eldönteni, hogy mi a baj. Azt sem tudom, hogy mit kezdjek vele, valaki tud segíteni?

17 éves lány vagyok. Édesanyám folyton azt hajtogatja (a barátommal együtt), hogy már elég vékony vagyok, de én óriásinak érzem magam. Sokat csúfoltak régebben,hogy kövér vagyok, pedig visszanézve a képeket akkor még nagyon vékony voltam. Most állandóan ezen vagyok, minden étkezés után egy órát szobabiciklizem. Legtöbbször alacsony zsírtartalmú ételeket eszek. Kövérnek, rondának érzem magam. Néha napokig nem eszek, aztán csomó édességet és sültkrumplit nyomok magamba. Megbánom és kezdem újra. Valaki tudna segíteni?

2015. nov. 6. 11:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Pszichológus segíthet.
2015. nov. 6. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!