1/6 anonim válasza:
Hacsak nem vagy túlérzékeny, akkor nem. Esetleg hasmenésed lehet (ha zsíros sajt), vagy szorulásod (ha kimondottan szárazat ettél), de se nem mérgezö, se más káros hatása sincs.
3/6 anonim válasza:
Tegnap megettem fél kiló kenyeret. Lesz tőle bajom??
4/6 anonim válasza:
Ne lepődj meg, ha agyagszínű lesz székleted.
5/6 anonim válasza:
Megnéztem az értékeit zsíros sajtra számolva... Nekem picit sok lenne a fehérje, de nem vészesen, a többi (kalória, szénhidrát, zsír) pöpec. Nekem valószínűleg nem lenne tőle bajom akkor sem, ha egy étkezésre tolnám be, bár ki tudja, sosem ettem közel sem ennyit. Ezt jóféle érlelt sajtra értem, amit én eszem.
Viszont rólad semmit sem tudok. Van, akit meghajt a sok zsír s ha pl. egyszerre etted meg, az is lehet megterhelő... Ha olyan sajt, ami még sok laktózt tartalmaz, az is okozhat gondot...
6/6 anonim válasza:
Jól esett? Ha igen akkor nem...
Ha emg nem esett jól akkor mért etted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!