Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet bajom anyósom romlott...

Lehet bajom anyósom romlott pizzájától?

Figyelt kérdés
Anyós sütött két fagyasztott pizzát. Először nem kértem belőle, de annyira kínálgatott, végül vettem egy szeletet. Hát borzasztó rossz volt. A hülye udvariaskodó természetem miatt nem szóltam, megettem azt a kis szeletet(addig csak én ettem belőle). Miután befejeztem, vett a férjem is és elborzadva köpte ki, hogy ezen romlott hús van. Lehet ettől bajom?
2015. okt. 15. 00:34
 1/7 anonim válasza:
100%
Lehet. Hasfájás, wc-n ücsörgés hajnalig, esetleg hányás, de nem halsz bele.
2015. okt. 15. 00:41
 2/7 anonim válasza:
79%
Reméljük nem, igaz nem vagyok jártas a témában, de szerintem esetleg gyomorrontás, de lehet, hogy az sem. Meg ugye függ attól is, hogy mennyit ettél belőle.
2015. okt. 15. 00:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kis adagtól nem lesz bajod a fentebb említetteken kívül. Egyébként ilyenkor lehet szólni, semmi baj nincs azzal. Vagy ha kutyasz@rt raknának eléd azt is megennéd udvariasságból? Remélem hogy nem.
2015. okt. 15. 02:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, megtanultam a leckét. Mivel nem volt még szerencsém romlott húshoz, azt hittem, simán rossz íze van csak.

Egyébként semmi bajom nem lett, köszi a válaszokat.

2015. okt. 15. 07:03
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Azért árulkodó a kérdés. Lehet bajom romlott pizzatól helyett "anyósom romlott pizzajatol". Annak mi jelentősége, hogy anyose volt?
2015. okt. 15. 07:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyire tutyimutyi vagy, akkor meg is érdemled, ha bajod lesz tőle.

Bólogatójuliska helyett megmondhattad volna, hogy bocs, de nem ízlik, nem kérem.

Ja, és nem tökmindegy, kinek a pizzájától lesz bajod? Nem kell kiemelni, hogy anyós sütötte, ezzel az erővel férjed is csinálhatta volna.

2015. okt. 15. 07:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Semmi bajom anyósommal. Azért említettem meg, hogy passzoljon a kérdés a kategóriába.
2015. okt. 15. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!