Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 10 kilót fogytam.52röl 42re...

Arimyevery kérdése:

10 kilót fogytam.52röl 42re de meg minidg nem vagyok vekony. MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
13 eves vagyok,161-2 cm es jelenleg 42 kiló de egyszeruen kovernek erzem magam..meg mit kene tennem hogy jobban lefogyjak??? 42 ala sose sikerul jutnom

2015. nov. 4. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogynod kellene, hanem elmenned egy pszichiáterhez, mert testképzavarod van. Szüleid még nem mondták még?
2015. nov. 4. 14:58
 2/5 anonim válasza:
100%
Már most vékonyabb vagy a kelleténél és ahogy az elottem levo mondta ezzel fordulj valkihez.
2015. nov. 4. 15:01
 3/5 anonim válasza:
Tök csini lehetsz, kár hogy ilyen fiatal vagy.
2015. nov. 5. 07:58
 4/5 Darwel válasza:
Menj orvoshoz..az anorexia betegség :(
2015. nov. 5. 10:50
 5/5 enzo. válasza:

Szia,

töltsd ki ezt, nézd meg az 52 kilóval és a 42 kilóval is.És olvasd el a magyarázatot.

[link]

Megjegyzem még hogy mivel csak 13 éves vagy így még magasabbra is nőni fogsz 172-180ig simán elfogsz jutni elég gyorsan

Arról nem is beszélve hogy mivel a tested fejlődésben van belül! és kívül is, így a fogyás miatt a későbbiekben komolyan egészségügyi problémáid lehetnek.

2015. nov. 7. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!