Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért érzem magam ennyire...

Miért érzem magam ennyire kövérnek? 18/L

Figyelt kérdés
170cm vagyok és 55kg , 59kg-ról fogytam le ennyi kg-ra. Nyáron 52-53kg voltam és mindenki megjegyezte hogy milyen vékony vagyok, de én éreztem hogy sok rajtam a felesleg és még a képeken is kövér voltam. Most híztam 2kg-t és meglátszik rajtam mert az egyik tanár mondta hogy látja hogy felszedtem egy kicsit. Teljesen összeomlottam emiatt nagyon le szeretnék fogyni 48-49kg-ra de hiába nem eszek nem megy lejjebb a szám. Nagyon rossz hogy ezt a két kg-t így észrevette a tanárom és rettegek hogy ennél jobban is meghízok. Ha alig eszek csak csipegetek akkor elérhetem a célom? Akkor nem érezném ilyen rosszul magam:( köszi hogy segítetek előre is nagyon el vagyok keseredve:(
2015. nov. 3. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:

De milyen magas vagy?

Megköszönöm, ha elmondod, könnyebb lenne válaszolni.

2015. nov. 3. 22:02
 2/10 A kérdező kommentje:
170cm:)már leírtam
2015. nov. 3. 22:05
 3/10 anonim ***** válasza:
"170cm vagyok és 55kg , 59kg-ról fogytam le ennyi kg-ra"
2015. nov. 3. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Ehhez a magassághoz amőgy szerintem még nem nevezhető kövérnek közel se az 55kg se.
2015. nov. 3. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Jajj, nagyon bocsánat.

Figyelmetlen vagyok, és csak utólag vettem észre.

Én azt ajánlom, hogy ne nasizz: Nincs chips, cukor, egyéb hízlaló kaják, helyettesítsd pl. gyümölccsel, zöldséggel, dobj össze egy finom zöldség/gyümi salit! :)

És este ne egyél sokat, csak nagyon keveset! Próbálj kevesebb zsíros, cukros, sós ételt fogyasztani!

Ezenkívül mozogj minden nap, én remekúl tudtam fogyni felüléssel, minden nap 600 felülés, és látható eredménye lesz, nem is sok idő alatt!

Drukkolok neked, és azt mondom, hogy tegyél a tanárra, és mutasd meg neki, hogy képes vagy fogyni, és jól fogod érezni magad a bőrödben! :)

DE! Mielőtt még elfelejtem a nagy tanácsadás közepette! Ne hogy lemerj fogyni 49-50 kilóra! Az irtó kevés 170 centihez!!

Maradj 152-3 minimum, szerintem! Az bizony nem sok, ilyen magassághoz! Lehet, hogy annak látod magad, de én nem hiszem, hogy túl sok felesleg lenne rajtad!

Én szurkolok neked itt a háttérből, és biztos, hogy gyorsan letudod adni azt az 1-2 kg pluszt!

Mégegyszer bocsánat a figyelmetlenségemért.

2015. nov. 3. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez a testtömeg index 19. 18 alatt kóros soványság, 25 felett túlsúly, 35 felett elhízás. Biztos hogy nem a tömegeddel van a baj, szerintem inkább azzal, hogy nem eszel rendesen (vagy rendes kaját!) így a szervezeted az izmot építi le, és megmarad rajtad az a kicsi zsír, viszont így nem leszel feszes. Szerintem egy kis erősítő edzés segítene (pl saját testsúlyos, calisthenic). Ja, és nem főként a mérleget kell nézni, hanem inkább a tükröt, az meg ne foglalkoztasson, hogy mit mond a tanár.
2015. nov. 3. 22:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja, és ezért nem érdemes túlzottan a mérleggel foglalkozni ;)

[link]

2015. nov. 3. 22:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem, ne koplalj! A helyedben inkább tömegelnék, mert igen kevés izmod lehet, ha még ilyen kis súllyal sem vagy vékony. Márpedig az izmoktól lesz szép az alak, a pálcika kezek s lábak a legtöbbünknek nem szépek s valami erő sem árt az ember lányának...
2015. nov. 3. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Teljesen ideális a tömeged, a tanárod pedig bunkó.

Koplalástól nem fogsz fogyni, csak ártasz magadnak.

Ha még szebb alakot akarsz akkor a tanácsom az, hogy: Eat clean, train dirty! :)

2015. nov. 4. 03:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2015. nov. 8. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!