Miért érzem magam ennyire kövérnek? 18/L
De milyen magas vagy?
Megköszönöm, ha elmondod, könnyebb lenne válaszolni.
Jajj, nagyon bocsánat.
Figyelmetlen vagyok, és csak utólag vettem észre.
Én azt ajánlom, hogy ne nasizz: Nincs chips, cukor, egyéb hízlaló kaják, helyettesítsd pl. gyümölccsel, zöldséggel, dobj össze egy finom zöldség/gyümi salit! :)
És este ne egyél sokat, csak nagyon keveset! Próbálj kevesebb zsíros, cukros, sós ételt fogyasztani!
Ezenkívül mozogj minden nap, én remekúl tudtam fogyni felüléssel, minden nap 600 felülés, és látható eredménye lesz, nem is sok idő alatt!
Drukkolok neked, és azt mondom, hogy tegyél a tanárra, és mutasd meg neki, hogy képes vagy fogyni, és jól fogod érezni magad a bőrödben! :)
DE! Mielőtt még elfelejtem a nagy tanácsadás közepette! Ne hogy lemerj fogyni 49-50 kilóra! Az irtó kevés 170 centihez!!
Maradj 152-3 minimum, szerintem! Az bizony nem sok, ilyen magassághoz! Lehet, hogy annak látod magad, de én nem hiszem, hogy túl sok felesleg lenne rajtad!
Én szurkolok neked itt a háttérből, és biztos, hogy gyorsan letudod adni azt az 1-2 kg pluszt!
Mégegyszer bocsánat a figyelmetlenségemért.
Ja, és ezért nem érdemes túlzottan a mérleggel foglalkozni ;)
Teljesen ideális a tömeged, a tanárod pedig bunkó.
Koplalástól nem fogsz fogyni, csak ártasz magadnak.
Ha még szebb alakot akarsz akkor a tanácsom az, hogy: Eat clean, train dirty! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!