Puding készítése édesítővel? Tablettával vagy porral csiáljam? És mennyi kell bele? Ugyanolyan lesz az íze, mint cukorral?
Figyelt kérdés
Főzős pudingot akarok készíteni édesítővel. Sajnos a cukorrol le kell mondanom - betegség miatt.2010. márc. 17. 20:36
1/3 anonim válasza:
Nekem a Polisett szemes édesítőszer vált be eddig. Ha kevésbé édesen szeretnéd elég bele 3 szem, ha igen édesre 4-5 szem. De mindig főzés közben tedd bele, hogy elolvadjon.
2/3 anonim válasza:
Szia! Én a végén szoktam belerakni, miután elzártam alatta a gázt. Az mindegy mit használsz hozzá, én a tablettát fel szoktam oldani vízben (pl salátalébe, mert az nem meleg), de a pudingban fel fog oldódni.
Egyébként lehet iratni a háziorvossal édesítőszert (por), az olcsóbb mint a bolti, és sütni is jó.
Az ízről annyit, hogy én kiérzem az édesítők kicsit kesernyés ízét, de nem mindenki.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. márc. 17. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!