Mi a különbség a Cocacola Light és a Cocacola ZERO között?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 19:06
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
A Zero-ban nincsen citromsav, szerintem ezért sokkal finomabb. Amúgy bizony hogy van különbség a light és a zero között!
4/10 anonim válasza:
tök egyforma mind a 2ö,csak a hülye embereket akarják lehuzni,,,azok meg megveszik!!!
6/10 A kérdező kommentje:
Zero szerintem is finomabb
2010. márc. 17. 19:39
7/10 anonim válasza:
semmi.mindkettő lassan ölő szintetikus méreg.nem tanácsos tulzásba vinni a fogyasztásukat.
8/10 anonim válasza:
Meg nem innek ilyesmit, csakis WC-beli vizkooldasra hasznalom. Eggyet ertek az elottem valaszoloval.
9/10 A kérdező kommentje:
utsó kettő hozzászólás baromság, ugyanis nem tudjátok hogy én milyen mennyiségben iszom és csak azért kérdeztem mert anyám cukor beteg és néha ritkán ha vesz ilyeneket vesz
én meg rendes cukros kólát iszom és nem nagy mennyiségben csakis akkor ugrok be ilyenért ha nagyon álmos vagyok vagy éppen éjszakai elfoglaltságom lesz mert még nem engedik (mondjuk ezt leszarom és attól még iszom keveset) hogy kávét igyak és jobban ízlik a kóla mint a kávé de ez hangulattól függ
2010. márc. 22. 14:36
10/10 A kérdező kommentje:
amúgy 15/F vagyok...
2010. márc. 22. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!