Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mikor tudom magamból kihozni...

Mikor tudom magamból kihozni a legtöbbet/legjobbat? Ha Diétázom, vagy ha eszem mindent?

Figyelt kérdés

Természetesen a műkaják,édességek,chipsek meg egyebek kizárva.

Legyen szó hegesztésről..

2015. okt. 14. 10:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide a hegesztés?

A műkaják és egyebek kizárva az diéta, s pont hogy nem eszel mindent...

A legtöbbet kihozni magadból... Nos, nyilván lehetőleg minél egészségesebb étrend kell, amivel megadod a testednek a szükséges tápanyagokat és minél kevesebb káros anyagot bevive közben. Ez az alap.

Aztán kinek mi jó. Ha én akarom kihozni magamból a legtöbbet táplálkozás által, akkor nagyon kevés szénhidrátot eszem, ez főleg zöldséget jelent, megfelelő mennyiségű fehérjét, valamint sok zsírt (energia ugyebár kell), természetesen nem mindegy, milyet. Eme étrendnél már oda kell figyelni erre-arra, ami mondjuk nagyon vegyes étrendnél is igaz, de a sok ételcsoport kihagyásakor fokozottabban fontos.

Van, aki pokolian rosszul működne, szenvedne az én étrendemen, ahogy én sem bírnám másokét.

Nekem az időzítés és az ételmennyiség is fontos. A testem valahogy ellenne máshogyan is, elvégre a napi összbevitel a döntő, megkapná az anyagot úgy is, de gondolom, nem véletlenül ad jeleket, hogy most egyek, most pedig ne... Lelkileg és fizikailag is megviselne, ha egészen más elosztásban s időpontokban ennék, nagyon érzékeny vagyok erre. Az átlagember talán kevésbé, de azért szerintem a legtöbbeknek nem mindegy, mikor, mennyit esznek.

2015. okt. 14. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!