Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Duci vagyok vagy kövér?

Duci vagyok vagy kövér?

Figyelt kérdés
169 cm vagyok, 70 kg és 19 éves. 6 évig bicikliztem minden nap 1 órát, nyáron görkorcsolyázok, úszok. Télen aerobikozni szoktam, de nem rendszeresen, kb heti 2 alkalommal.
2015. okt. 13. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
24%

Kover!

En 173 vagyok es 70 kilosan mar nem jon fel ram a szoknya, amiben nyaron szeditettem a pasikat.

Raadasul en elmultam 30, rafoghatom a "korra", de te? Ilyen fiatalon ne hagyd mar el magad, mi lesz kesobb?

2015. okt. 13. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Duci. Az nagyon jó, ha sportolsz, lehet, hogy az étkezésen kellene kicsit változtatni.
2015. okt. 13. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Duci. Étrendeden változtass és bomba csaj leszel ;-)
2015. okt. 13. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Duci vagy, mint az első válaszoló.

Egészséges étrend, sport és lefogytok.

Hajrá.

2015. okt. 13. 20:45
 5/5 anonim válasza:
Barátnőm 170 cm és 67 kg volt tavaly télen. Most 1 hónapja kezdett el kevesebbet enni, és boxolni. Lefogyott 62 kg-ra, és így jól érzi magát,már csak combból szeretne fogyni. Ő nagyon csinos, te sem lehetsz különb.:) Csak pár kiló, talán 5-7 és bomba csaj vagy! se nem dagadt, se nem vékony.
2015. okt. 26. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!