Ha egy kövér ember nem kap mást csak vizet, akkor meghal, vagy előbb lefogy?
Nem, eszembe sem jutott így lefogyni . Csak nem értem azokat az embereket akik szenvednek hogy nem képesek lefogyni... be velük egy kis szobába , kapnak minimális szárazkenyeret és vizet, aztán le fognak fogyni, nem lesz nyafogás...
Nekem sikerült 1 és fél hónap alatt lefogynom 12 kg-t. Mostmár pont tökéletes a súlyom, és az elosztás is. Ezek előtt védtem a kövér embereket, mert hogy biztos nagyon nehét lefogyni , és nem tehetnek róla, stb. De miután nekem is szükségem lett rá, mert ellustultam, és nekem sikerült rövid idő alatt, nagyon fel tud bosszantani az efféle fránya nyávogás :)
6 hét alatt 12 kiló? Na azt se zsírból adtad le, kis komám!
A formát adó izmaidat fogyasztottad.
Nem mindenkinek könnyű ám fogyni... Neked az volt, sokaknak nem. S nem magamról beszélek, én lazán veszem a dolgokat, eszembe sincs éhezni és nehéz rávennem magam a mozgásra, pedig kelleni fog (nem fogyás miatt), hanem azokra, akik tényleg keveset esznek, nagy felesleg mellett, durva, de jó életmódváltással... S iszonyúan lassan megy nekik. Én könnyen fogyok, ha valaki kicsit megvonja tőlem az ételt. Senki sem vonja meg s addig jó mindenkinek :)
De még a koplalás is, ami Téged érdekel, kérdező... Van, aki lazán alig eszik és semmi baja. Én a falat kaparnám 2000 kcal mellett mardosó éhségemben, hacsak nem durván sok a zsír és kevés a szénhidrát. Ellentmondani a csábításoknak az még egész könnyű, de ha ÉHES vagy, nagyon, akár azon a szinten, hogy a tested kezdi lekapcsolni a részegységeket, mert szerinte koplalsz (pedig még alig van kalóriadeficit)... Szerintem ilyenkor kell többet mozogni :D Bár biztos van, aki attól is megéhezik.
S ha valaki tényleg "csak" képtelen fegyelmezetten enni... Nos, neki az átkozottul nehéz tud lenni. Mindenkinek a maga keresztje, ugye. Hiába mondod, hogy eh ne egyen, ha ez neki nem megy (s még jó, mert koplalni tipikusan nem célszerű, fogyási okból pedig általában butaság).
Nos, a kövér ember, ha amúgy nem nagyon beteg s csak vizet kap, akkor sokat fogy, majd meghal. Hogy éhen hal, vagy a tápanyaghiány miatti betegségekbe hal bele, az attól függ. Arról sincs szó, hogy elfogyna az izom és megmaradna a zsír, a test nem így működik, annál azért jóval okosabb :) Természetesen bomlik az izom, de a zsír is, változatos arányban, gondolom. S ha pl. izmos is a delikvens (valamennyi extra izma kell legyen, hordozni a túlsúlyt), akkor ezek az izmok lemennek, igen. Az alapvető izmokhoz már ragaszkodik a test, nyilván előbb bont el egy csomó zsírt, mint ezeket...
S mi a csudának raktározna a test, ha nem használná fel a cuccot szükség esetén? A test igyekszik fenntartani magát. Amit tud, csökkent, de ugye, pl. aminosavak nélkül nem megy... Abból nincs rendes raktár, az jön az izomból... A csontból is kivonja a kálciumot, ha máshol még nagyobb szükség van rá... S ugyebár a normál tartalékok is használódnak, csak azok nem okoznak gondot, mint az izombomlás és a csontsűrűség csökkenése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!