Hogyan tudnék hízni, és rendes étrendet összeállítani?
Ez durva, nem csodálom, ha nincs izmod, ha le kell bontania a testednek, amit csak bír, mert alig viszel be fehérjét.
Nagyon durva a helyzet, ez roppant egészségtelen, nem írnak ilyenkor az orvosok étvágynövelőt, vitaminokat, pszichológust vagy bármit? Én csak egy laikus vagyok, Te pedig szerintem nagy veszélyben vagy :(
Semmiképp nem tudsz többet enni, nagyon enyhe erőszakkal sem (szóval hogy nem kívánod, de tudod, hogy kell és betolod a csirkeszárny másik felét is...)? Több étkezés? Az ételek töménységének fokozása (a csirkében alig van kalória, egy darab zsírosabb húsban is bemenne a fehérje, plusz zsír is, persze jobban is laktat, de hátha a térfogatba köt bele a szervezeted valamiért, nem tudom, annyira abnormális, amit csinál)? Pár szem kesut sem tudsz nassolni, gyümölcslé, semmi?
A mozgás sem hozza meg az étvágyad?
Nem tudom, mivel próbálkoztál eddig, nekem ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!