Mit egyek zsömle/kenyér helyett?
Figyelt kérdés
Suliba mindig zsömlét vagy kenyeret viszek és bele valami felvágott. De 1 hete fogyózom és úgy gondolom ezen is kéne változtatni. Szoktam vinni pufasztott rizst, de nem élhetek mindig azon. Ha van valakinek ötlete, hogy zsömle helyett mit ehetnénk azt nagyon megköszönném. És még tudnátok valami egészséges ételt? Mert így rossz időbe nem nagyon van zöldség pl.2015. okt. 10. 15:33
1/6 anonim válasza:
Abonett-et vegyél, nem drága és pont kenyér helyett való.
3/6 anonim válasza:
Ha teljes kiörlésü kenyeret eszel, vagy barnát, az nem hizlal.
4/6 A kérdező kommentje:
Azt mondjak pedig, hogy a banán hízlal
2015. okt. 10. 16:30
5/6 anonim válasza:
Minden hizlal, a mennyiség számit.
6/6 anonim válasza:
De, mindig van zöldség. Zöldségételeket ebédelek egész évben, tudom.
A tojás és a jó minőségű hús is jó s persze vannak még lehetőségek. A rizzsel sincs bajom, ha más eszi (én általában szénhidrátszegényebben étkezem annál, hogy beleférjen, de egészségtelennek semmiképp nem tartom).
Az olajos magvak is jók, persze nem mindenki szerint, de nincs étel, ami mindenki szerint egészséges (a zöldségek zömébe egész kevesen kötnek bele, a többibe többen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!