Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy szoktátok előidézni ezt?

Hogy szoktátok előidézni ezt?

Figyelt kérdés
Szóval. Kimondom kerek perec: Meg akarom magam hánytatni. Nem vagyok bulémiás, nyugi, csak egyszerűen nagyon sz*rul érzem magam. EGész nap hányingerem volt, és mostmár a hasam is fáj. De közben rendesen ettem szólal ez a tudat mégjobban idegesít, és nagy szar érzés. Csk az a baj, hogy én életemben egytlen 1x hánytam vagy 5 éve, és nem tudom milyen. És most félek. mert oké fogkefét ledugom a nyelvem végéhez de nem tudom. tapasztalatokat lécci,
2010. márc. 15. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Én még ilyen módszerrel nem próbáltam. Nekem, ha hányingerem van, elég, ha pl. valami olyan kajára gondolok, amit nem szeretek + a gyomromat elkezdem körkörösen masszírozni, simogatni a kezemmel. Ja, és közben jó lazán legyen rajtam a nadrág, hogy ne nyomja a hasamat. Nekem beválik.
2010. márc. 15. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szükséged van rá, akkor jönni fog magától, várd ki. Hánytatni csak akkor kell, ha mérget nyeltél.
2010. márc. 15. 20:13
 3/7 anonim válasza:
Én inkább a kérdésedre válaszolnék.. hát ugye van a jól ismert torkon lenyúlok ujjal módszer... meg van egy másik az elsősegély tanfolyamon mondták h: egy pohár meleg sós víz elfogyasztása.. lehetőleg már a wc közelében.. rakj egy pohár vízbe annyi sót amennyit csak fel tud oldani.. egyébként jobbulást kívánok remélem tudtam segíteni.
2010. márc. 15. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
és is s torkon lenyúlást és a sósvizet javaslom, bár gondolom már megtetted :D
2010. márc. 15. 20:59
 5/7 A kérdező kommentje:
nos, ez a sós vizes bevált. Elég undorító volt, és azt hiszem ezentúl a lenyúlásost fogom használni, de azért elérte a kívánt hatást :)
2010. márc. 16. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
...de remélhetőleg nem fogod sűrűn alkalmazni :) De örülünk, hogy jobb lett :)
2010. márc. 16. 16:24
 7/7 A kérdező kommentje:
nyugi nem. Elég sz*r volt. csak úgy sose csinálnám. És amúgy sincs miért hányatnom magam. jó nekem a testem íg ya hogy van...
2010. márc. 16. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!