Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen egészséges kaját...

Milyen egészséges kaját szoktatok enni a suliban?

Figyelt kérdés

Hát, én eddig zsemlét ettem, de most koleszos leszek, és máshogy vannak az óráim meg minden, így majd ugye reggel eszek a menzán, meg a 3.-4. óra után is. Akkor mit egyek?:)

Ti mit szoktatok enni?

2011. aug. 27. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:

gyümi,zöldség,akár salátában is.

joghurt,müzliszelet ,ilyesmik.

bár én sajnos nem vagyok ilyen szerencsés,reggel nincs időm enni,és 3-4 körül érek csak haza.

2011. aug. 27. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:

jaja, müzliszelet is jó, tényleg:) joghurtot nem szeretnék vinni, pl. azért sem, nehogy 'kilyukadjon' a teteje, aztán kifollyon belőlle minden a könyvekre füzetekre.. brr.

középsulis kolesz/suli amúgy, és köszi a választ:) 15/L

2011. aug. 27. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:

vigyél ivójoghurtot, kefírt nekem még sose lyukadt ki

teljes kiőrlésű kenyérből készített szendvics főtt tojással/pulya/csirkefelvágottal/mozzarella light sajttal/ tolle kenhető light sajtal/túrókrém+zöldség

zabkását itthon megfőzöm tejben majd reszele bele almát és fahéjjal ízesítem, kis tálkába be és kész is-de ha te nem tudod megfőzni, simán áztasd kis tejbe és megszívja magát így is

gyümölcsök-alma, barack, banán, szilva, szőlő

korpás keksz joghurttal

zabkeksz(nem a zabfalatok, hanem van ilyen detki zabkeksz, meg babakeksz ezek nagyon finomak)

sótlan mogyoró

kölesgolyók/almachips/zöldségchips/tönkölybúzás ropik

zabtej/rizstej italok-0.2dl és hozzá egy korpás kifli

szívószalás tej milli-0.33dl és hozzá egy korpás kifli

korpás kifli+sima natur lében eltett tonhalkonzerv+paradicsom/paprika

piros gyümölcsös/csokis müszliszelet-azok a cukormentesek

abonett sandwich/snack

túrórudi, étcsoki szeletek

2011. aug. 28. 09:15
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyonköszi*-*
2011. aug. 28. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!