Milyen egészséges kaját szoktatok enni a suliban?
Hát, én eddig zsemlét ettem, de most koleszos leszek, és máshogy vannak az óráim meg minden, így majd ugye reggel eszek a menzán, meg a 3.-4. óra után is. Akkor mit egyek?:)
Ti mit szoktatok enni?
gyümi,zöldség,akár salátában is.
joghurt,müzliszelet ,ilyesmik.
bár én sajnos nem vagyok ilyen szerencsés,reggel nincs időm enni,és 3-4 körül érek csak haza.
jaja, müzliszelet is jó, tényleg:) joghurtot nem szeretnék vinni, pl. azért sem, nehogy 'kilyukadjon' a teteje, aztán kifollyon belőlle minden a könyvekre füzetekre.. brr.
középsulis kolesz/suli amúgy, és köszi a választ:) 15/L
vigyél ivójoghurtot, kefírt nekem még sose lyukadt ki
teljes kiőrlésű kenyérből készített szendvics főtt tojással/pulya/csirkefelvágottal/mozzarella light sajttal/ tolle kenhető light sajtal/túrókrém+zöldség
zabkását itthon megfőzöm tejben majd reszele bele almát és fahéjjal ízesítem, kis tálkába be és kész is-de ha te nem tudod megfőzni, simán áztasd kis tejbe és megszívja magát így is
gyümölcsök-alma, barack, banán, szilva, szőlő
korpás keksz joghurttal
zabkeksz(nem a zabfalatok, hanem van ilyen detki zabkeksz, meg babakeksz ezek nagyon finomak)
sótlan mogyoró
kölesgolyók/almachips/zöldségchips/tönkölybúzás ropik
zabtej/rizstej italok-0.2dl és hozzá egy korpás kifli
szívószalás tej milli-0.33dl és hozzá egy korpás kifli
korpás kifli+sima natur lében eltett tonhalkonzerv+paradicsom/paprika
piros gyümölcsös/csokis müszliszelet-azok a cukormentesek
abonett sandwich/snack
túrórudi, étcsoki szeletek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!