Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen halat szoktatok venni?

Milyen halat szoktatok venni?

Figyelt kérdés
ami nem túl drága (mint pl lazac :S) és egészséges, finom is. Olvastam hogy sok halban higany van, szóval én olyan fajtát szeretnék amibe nincs :D Meg melyik az aminek nincs olyan nagyon "hal íze" ha értitek hogy értem. Mert eddig sosem ettem csak szeretnék rászokni. Illetve hogy készítitek el egészségesen? Köszi
2011. máj. 15. 23:31
 1/6 A kérdező kommentje:
illetve halkonzervet szoktatok enni? Olyat biztos hogy nem fogok enni amiben úgy egészben vannak a kicsike halak, de amiben csak így a húsa az egészséges? Ti milyet szoktatok venni/enni?
2011. máj. 15. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy a makrélában van higany. Általában a tengeri halak többé-kevésbé tartalmaznak higanyt. a lazac, a pisztráng az folyami hal és nagyon finom. Én speciel horgászom és inkább szürke harcsára ill. csukára. Ezeket nagyon szeretjük, alig van halízük, a húsuk tömör, hófehér, nem zsíros és alig van szálka benne. Nem éppen egészségesen készítem el /rántva/ de grillezve, sütőben sütve is nagyon finom.
2011. máj. 15. 23:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pangasius (naphal) filét, vagy tőkehalfilét szoktam venni. Rácson sütjük (grillrácson), befűszerezve, pici vajjal a tetején. Citromot csepegtetünk rá tálaláskor. Salátával, vagy rizzsel szoktam csinálni.
2011. máj. 15. 23:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pangius filét szoktam rántani,semmi erős halíze nincs,és nagyon finom.Heket is szoktam rántani,azt is nagyon szeretjük,majonézes krumplival.
2011. máj. 15. 23:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Vegyél busát.

Kevesen tudják és nagyon mellőzött hal is, pedig a ponttyal ellentétben ez a hal nem eszik szemetet és sovány, fehér húsa van, nem tóízű.Kevés a szálka benne.

Fele annyi kilója, mint a pontynak. Mi halászlét és rántott halat is ebből csinálunk, de most csináltam tegnap vele Pataki tálas tejfölös paprikás halat is.

2011. máj. 16. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

pangasius filét szoktam fűszervajon megpárolni és mellé rizibizi, saláta vagy vajas krumplipüré

rántani is szoktam hagymás krumplival, avgy savanyúsággal avgy csak egyszerűen kenyérrel megesszük

tonhalkonzerv-vannak ezek a mexikói, zöldséges, paradicsommártásos, borsos krémben ezeket szoktam venni és ha nincs éppen kedvem vagy időm főzőcskézni vagy leugrani a boltba gyorsan ételért akkor ezeket szoktam ennyi szendvicsbe töltve, savanyúval avgy csak úgy önmagában, vagy tonhalkrémnek kikeverve

vagy főzök ki hozzá tésztát-ezt főleg a paradicsomossal szoktam-akkor lesz belőle egy paradicsomos-halas tésztasálta, a zöldségessel pedig nagyon finom a főtt rizs

2011. máj. 16. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!