Vannak akik azt mondják, hogy ők nem esznek húst, mert sajnálják az állatokat, de azért még halat esznek. Akkor most hogy van ez?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 14:26
1/2 anonim válasza:
Nekem úgy 16 évesen volt ilyen időszakom, amikor elhatároztam,hogy nem eszem húst, de halat is csak nagyon ritkán ettem. Aztán a végén teljesen lepukkantam,úgyhogy muszáj volt húst ennem. Szerintem ezt embere válogatja,én ismerek olyan vegát,aki még csak rá se néz a halra se, viszont van olyan vega ismerősöm,aki eszik halat,mert egészséges... furcsa dolgok ezek.
2/2 A kérdező kommentje:
De a halat nem sajnálják? Végül is éppúgy szenved míg meghal, mint bármelyik más állat!
2011. márc. 17. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!