Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy legyek ilyen csinos?

Hogy legyek ilyen csinos?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 17 éves vagyok, 168 cm es 78 kg. Ilyen vékony lábakat szeretnek, ami igazság szerint meg nem az a vekony kategória, de csinos. A végcél az 52 kg lenne. [link]

Hogyan érhetnem ezt el?

2015. okt. 9. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. Sport és egészséges táplálkozás. De szerintem ne az 52kg legyen a célod, hanem az, hogy jól érezd magad.
2015. okt. 9. 18:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia :). A táplálkozásra figyelek, alig eszek szénhidrátot es heti 5X megyek 10 perc flabelosra es néha olyan heti 2X futok. Ezen kívül nem tudok mást. Próbálkozol de nagyon nehezen megy le. Ez lehet attól, hogy elméletileg tulmukodik a pajzsmirigyet de ezzel jovo heten megyek orvoshoz. Amugy köszi a válaszod :)
2015. okt. 9. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem látjuk, milyenek a jelenlegi lábaid. Ha genetikailag más alkatra vagy programozva, nem sokat tehetsz, csak az átültetés jöhet szóba.
2015. okt. 9. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:

A képet meg se nézem, úgyis csak olyan lábat tudsz összehozni, ami az alkatodból adódik, csak a hájmennyiséget, edzéssel pedig az izomtömeget tudod változtatni rajta.

Rádfér a fogyás, valóban. Mozogj, válts életmódot. Hogyan étkezel?

Mégis megnéztem a képet, nekem szerencsére vastagabb vádlim van, túl fontos izomcsoportok vannak ott ahhoz, hogy fejletlenek legyenek. Ez persze ízlés dolga, szeretem az izmokat, esztétikusak és hasznosak s aki szereti a hasát, annak is jól jön, ha több van :).

De a láb tényleg az a rész, ahol sok lány még roppant szexin kinézve is sír, hogy ő másmilyet akar. Ez nem megy.

Úgyhogy koncentrálj az egészséges fogyásra s akkor olyan csinos leszel, amilyen Te tudsz lenni, s nem hiszem, hogy az ne lenne elégedettségre okot adó :)

2015. okt. 9. 19:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó : a válaszodból lejött, hogy te is lány/nő vagy. A lábszáram nekem eleg izmos az az egyetlen testrészek ahol alig van zsír tehát meg összefogni se tudom. Igen Ranger a fogyás de az alkatom majdnem megegyezik a képen látható lanyeval. Köszönöm a válaszodat, igyekezni fogok. :)
2015. okt. 9. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a flabélost hanyagolnám. Attól, hogy ráállsz egy rezgő kacatra, egy dekát sem fogsz fogyni, főleg nem 10 perc alatt. A munkát nem lehet megúszni, ha eredményt akarsz. Én azt javasolnám, hogy helyette tornázz, akár járj el konditerembe. Kiváló módszer zsírégetésre még az aerob edzés, például tempós gyaloglás. Ha az étrend rendben van, akkor gondolom fogytál már.

A pajzsmirigyed inkább alulműködhet, ha túlsúlyos vagy. A túlműködés inkább fogyással jár.

2015. okt. 9. 21:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy hanyagolnam a mozgást, a flanelost csak kiegészítésként használnám. Mellette eljárnak futni es edzenek is. A pajzsmirigyemmel nem tudom mi van mert minden értékem jo csak az Anti TPO aat magas (1005 es >16 kene lennie).
2015. okt. 10. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!