Hogy legyek ilyen csinos?
Sziasztok! 17 éves vagyok, 168 cm es 78 kg. Ilyen vékony lábakat szeretnek, ami igazság szerint meg nem az a vekony kategória, de csinos. A végcél az 52 kg lenne. [link]
Hogyan érhetnem ezt el?
A képet meg se nézem, úgyis csak olyan lábat tudsz összehozni, ami az alkatodból adódik, csak a hájmennyiséget, edzéssel pedig az izomtömeget tudod változtatni rajta.
Rádfér a fogyás, valóban. Mozogj, válts életmódot. Hogyan étkezel?
Mégis megnéztem a képet, nekem szerencsére vastagabb vádlim van, túl fontos izomcsoportok vannak ott ahhoz, hogy fejletlenek legyenek. Ez persze ízlés dolga, szeretem az izmokat, esztétikusak és hasznosak s aki szereti a hasát, annak is jól jön, ha több van :).
De a láb tényleg az a rész, ahol sok lány még roppant szexin kinézve is sír, hogy ő másmilyet akar. Ez nem megy.
Úgyhogy koncentrálj az egészséges fogyásra s akkor olyan csinos leszel, amilyen Te tudsz lenni, s nem hiszem, hogy az ne lenne elégedettségre okot adó :)
Én a flabélost hanyagolnám. Attól, hogy ráállsz egy rezgő kacatra, egy dekát sem fogsz fogyni, főleg nem 10 perc alatt. A munkát nem lehet megúszni, ha eredményt akarsz. Én azt javasolnám, hogy helyette tornázz, akár járj el konditerembe. Kiváló módszer zsírégetésre még az aerob edzés, például tempós gyaloglás. Ha az étrend rendben van, akkor gondolom fogytál már.
A pajzsmirigyed inkább alulműködhet, ha túlsúlyos vagy. A túlműködés inkább fogyással jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!