Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szennatea alkalmazása? Esetleg...

Szennatea alkalmazása? Esetleg más eszközök székrekedés ellen?

Figyelt kérdés

Ha reggel lefőzök 2,5 dl szennateát, leszűröm, és üvegben elteszem, a nap folyamán megihatom később, nem lesz másabb? Egyszer használtam már, úgy vettem észre, hogy nálam 7-8 óra kell a hatáshoz. Szóval ha mondjuk 6-kor elkészítem, 11-kor megiszom, akkor csak délután kell majd mosdóra mennem?

Vagy nagyon egészségtelen a szennatea, és inkább ne használajm? Arra gondoltam, hogy csak heti egyszer venném igénybe az erős hatása miatt.

Igazából anorexiából gyógyulok, de már eszek mindent, nem kis mennyiségben (főtt étel, nyers gyümölcsök, zöldségek, joghurtok, magvak, korpovit keksz is szerepel, amik jók az emésztésnek), viszont most, hogy elkezdődött a suli, nem tudok nagyvécére menni. Gondolom, a stressz miatt, mert hétvégéken nincs gond vele, de a hétköznapok... nagyon fájdalmas és nyűgös tud lenni :/

Vagy van esetleg más tippetek, tapasztalatotok? És mennyi idő múlva várjam a hatásukat?

2015. okt. 7. 18:02
 1/1 hisztynka ***** válasza:

Szerintem nyugodtan elviheted magaddal és hidegen is fogyaszthatod.

Nekem egyébként a szűztea forte kapszula vált be nagyon.

Az is kb. 5-6óra alatt hat.

Esetleg valamelyik hétvégén próbáld ki,én a Rossmann-ból szerzem be.

Azért a hétvégét javaslom, mert légy wc-közelbe.

2015. okt. 7. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!