Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Én egészségesen táplálkozom, a fehércukor fogyasztást minimálisra csökkentettem, néha eszem csokit, és sütit is, de egy egy cikket vagy szeletet, tehát mértékkel, húst nem fogyasztok, oda figyelek a táplálkozásomra. Ellenben a párom, dohányzik, rengeteg colát iszik, csokit tábla számlra eszi, egy tepsi süteményt megeszik egy fél nap alatt, húst hússal eszik, és hiába probálom felvilágositani ezek káros hatásáról nem érdekel, teljesen elutasító mindennel ami egészséges.. mozogni nem hajlandó, én mindennap biciklizek, futni járok, túrázok természetesen nem hajlandó jönni velem. Szerintem reménytelen hogy megértse saját magát teszi tönkre ezzel az életmóddal.
2015. szept. 27. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Az ő dolga, ha nem akar tenni ellene, akkor nem tudsz mit tenni. Amúgy ettől függetlenül is élhet 90 évig és az un. egészséges életmód sem garancia a betegségmentességre.
2015. szept. 27. 14:30
 2/2 anonim ***** válasza:

A hús miért egészségtelen?

Amúgy nehéz ügy, de nem mindenkit érdekel a teste. Sajnos ha magától nem akar megváltozni, akkor nem fog rád hallgatni. Vagy el kell fogadnod így, vagy benne van a pakliban, hogy idővel valamelyikőtök megunja ezt. Vagy te az ő életmódját, vagy ő a cseszegetést.

2015. szept. 28. 19:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!