98 kg és 175 cm vagyok szeretnék 80kg vissza ugrani mennyi kalória bevitel az amivel ezt el tudom érni a lehető leggyorsabban?
Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 00:59
2/2 anonim válasza:
Sík hülye vagy válaszoló.
Én 106kg voltam.
A cél hogy 100alá essek.
Befizettem egy konditeremre 1hónapra 5.000ft Eger.
Naponta max 1.000kalóriát vittem be,vacsorázni vagy nem vacsiztam,vagy almát ettem.
A konditerembe minden nap,suli után 1órán át tekertem a biciglit 100-150 közt tartó forgási sebeséggel.
Az eredmény:
Napi 1óra bicajozás Vasárnap kivételével 20nap alatt 9Kg-ot fogytam.
És hozzá kell tennem,ehhez kitartás kellett.
A 9kg 20napra több mint jó volt.
Ne akarj gyorsabban fogyni.
A jojó efektust minden áron elkell kerülnöd,különben megsínylődöd miután elérted a kívánt súlyt...
Tedd amit én tettem,és meglessz az eredménye hamar.
Az edzők azt mondják a normális a hab 4kg lefogyás,és a dupláját adtam le mindenféle hátrány nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!