Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék, de nem tudom...

Netti11face kérdése:

Hízni szeretnék, de nem tudom hogyan és mit egyek? 13/L

Figyelt kérdés
Tudtok valami hízás módszert? 163 centi vagyok és nyár alatt nagyon sokat nőttem ,mert még májusban olyan 154 centi voltam és elég vékony vagyok,pontosan nem tudom hány kiló mert utoljára 11 évesen mértem magam és akkor 39 voltam :S Én vagyok a legvékonyabb az osztályban és nagyon szeretnék egy pár kilót felvenni . Tudtok valami sportot,amit otthon meglehet csinálni sulyemelő és edzési kellékek nélkül és mit egyek? Mert van,hogy elfelejtek enni de amikor eszek akkor elég sokat eszek és több fajta kaját is szoktam naponta enni,pl: gyümölcsök,zöldségek,sajt,kenyér,hús meg más de mégse hízok :/ A szüleim is kiskorokban elég vékonyak voltak,talán az a baj? Örököltem? Képet privibe küldök . 13/L

2015. szept. 18. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:

hasizom, comb-, fenékizom gyakorlatok. menj futni. ne hízni akar, mert az szerintem zsírfelvételt jelent, és hájas hidd el, nem akarsz lenni. inkább akkor izmosodj, a "több" evést sem ajánlom, mert ha gyors az anyagcseréd, amúgy is kimegy belőled hamar... inkább akkor figyelj oda, hogy mit/mikor/hogyan/mekkora mennyiségben eszel, mert az egézséges étkezés nagyon fontos! jó, hogy gömbölyödni akarsz, de azért inkább a nasikat hanyagold...

egy képet azért megnéznék, mit tartassz te olyan vékonynak :)

2015. szept. 18. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkabb valassz vmi sportot magadnak pl futas, tanc, uszas, barmi es attol izmosodni fogsz es nem leszel olyan vezna :) Enni akkor, azt es annyit egyel amennyit jolesik. Ha nem szeretnel elmenni a sportolas miatt, akkor nezhetsz ilyen torna-videokat, azzal is lehet izmosodni egy kicsit.
2015. szept. 18. 21:22
 3/4 A kérdező kommentje:

És tudtok valami telefon alkalmazást,ahol lehet gyakorlatokat végezni? és képet nem tudok küldeni ,de kb.ilyen az alakom: [link]

Jó..,tudom hogy Violetta ,nem szeretem a Violettát,csak ismerem. Előre is köszi a válaszokat :)

2015. szept. 19. 09:08
 4/4 anonim ***** válasza:

ha tényleg ilyen az alkatod, akkor szerintem ne parázz rá annyira a hízás témára, mert ez átlagos :)

persze azért izmosodni még lehet. ilyen gyakorlatokat meg a youtubeon százával találhatsz.

2015. szept. 19. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!