Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lányoktól kérdezem, szoktatok...

Lányoktól kérdezem, szoktatok az iskolában kakilni?

Figyelt kérdés

2015. szept. 17. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nálunk zárják a tanári wc-t...
2015. szept. 22. 11:55
 12/16 anonim válasza:
Én legalábbis nem szoktam. Hogyha egyszer elmegyek nagy dolgozni, akkor ott ülök 15 percet. Max. Hogyha már nagyon kakilhatnékom van, megyek. De hogyha abbahagyom a műveletet, el kezd fájni a hasam. Ezért inkább otthon rendezem a kakit.
2015. okt. 13. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Úristen, milyen gusztustalan emberek!

Szärnäk a nagyvilágba!

2015. okt. 13. 21:01
 14/16 Jonkedli válasza:
35%
Én sose szarok az iskolába undoritó.
2017. okt. 15. 21:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem lány vagyok! Igen szoktam! Azért mert ha othon megyek akor anyum mindig akor akar tölem valamit! Meg akor nyit be!
2019. ápr. 16. 15:58
 16/16 anonim ***** válasza:

"Meg akor nyit be!"

Erre a megoldást úgy hívják hogy zár. És akkor senki nem nyit rá senkire.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: általános iskolában és gimnáziumban akkor kakáltam, ha tényleg nagyon "vészhelyzet" volt. Ha mondjuk utolsó órán jött rám az inger, akkor inkább hazavittem. Egyetemen viszont nem volt ügy, szinte mindennapos volt. Oda már szerencsére értettebb emberek jártak, nem egymás biológiai szükségletein poénkodtak.

2019. aug. 31. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!