Ha romlott, buggyant ételt forralunk fel újra, majd rosszul leszünk tőle, akkor mi játszódott le a szervezetben?
Figyelt kérdés
Újra lett csírátlanítás a forralás miatt? Mi okozza a megbetegedést? Az elhalt csírák/baktériumok sokkal nagyobb mennyisége és lebontása vagy a keletkezett kémiai vegyületek miatt leszünk rosszul?2015. szept. 16. 14:12
1/1 anonim válasza:
A lebomló fehérje vagy bármilyen szövet élettelen ,a folyamat megfordíthatatlan . Ezért a lebontó szervek szaporodnak el rajta . Anyag cseréjük következtében mérgek keletkeznek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!