Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A nyers tyúkhúr fogyasztása...

A nyers tyúkhúr fogyasztása milyen pozitív hatásokat vált ki az emberi szervezetben?

Figyelt kérdés

2014. jan. 4. 11:35
 1/3 anonim ***** válasza:
A nyers tyúkhús ? Inkább ne.
2014. jan. 4. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

[link]

Nem tyúkhús, tyúkHÚR.

2014. jan. 4. 20:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja , hülye vagyok :)) . Kajakra azt hittem, hogy elírtad és azért írtam azt.


A tyúkhúr gazdag C-vitaminban, para-amino benzoesavban ( B10 vitamin ) , gamma-linolénsavban, riboflavinban, tiaminban, beta-karotinban, magnéziumban, vasban, kálciumban, cinkben és foszforban.

2014. jan. 4. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!