A nyers tyúkhúr fogyasztása milyen pozitív hatásokat vált ki az emberi szervezetben?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 11:35
3/3 anonim válasza:
Ja , hülye vagyok :)) . Kajakra azt hittem, hogy elírtad és azért írtam azt.
A tyúkhúr gazdag C-vitaminban, para-amino benzoesavban ( B10 vitamin ) , gamma-linolénsavban, riboflavinban, tiaminban, beta-karotinban, magnéziumban, vasban, kálciumban, cinkben és foszforban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!