Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet az, hogy tojás...

Mitől lehet az, hogy tojás evés után rosszul vagyok?

Figyelt kérdés
Émelygek, hányingerem van. Többször észrevettem már, de nem mindig van. Csak ha önmagában eszem tojást, rántottát vagy ilyesmit. Pl egy tojásos nokedlivel nincsen baj, de az most is feltűnt, hogy kifejezetten szénhidrátot kívántam, bár erősen émelyegtem. Mitől lehet ez?
2015. szept. 13. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Vmi allergia???
2015. szept. 13. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincsen valami epeproblémád?
2015. szept. 13. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez emésztési probléma, nem tudja a szervezeted a tojást önmagában feldolgozni. Én a diót, paradiót nem ehetem magában.

Ahogy az előző is írta, az epéd a gyanús a dologban. Zsíros ételekkel hogy állsz?

2015. szept. 13. 20:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Allergiára utaló tüneteim nincsenek. Zsíros ételektől gyakran rosszul vagyok. Pl ilyet, hogy rántott sajt egyáltalán nem tudok megenni, hamar visszalátom.
2015. szept. 13. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Allergiád nincs, ha szénhidráttal rendben van a dolog. Egyszerűen nem bírod a túl zsíros ételeket, szénhidrát nélkül. A párom is ilyen. Remekül bírja a sok zsírt, de csak sok szénhidráttal együtt.

Nem szoktál kenyeret enni a rántottához? Amennyire tudom, az emberek szoktak, ha mi nem is (de a párom legalább rizzsel pótolja).

Amúgy én pont a gabonától borulnék ki kicsit :D. Ezt sem tartom gondnak. Mindenki egyen úgy, ahogy viszonylag egészséges és jóleső számára.

2015. szept. 13. 23:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól, hogy utálod. De akkor minek eszed?

Én is kitaccsolnám pl a sóskát, ezért nem is kínzom magam ilyenekkel.

2015. szept. 14. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!