Szerintetek miért vagyok rosszul?
Figyelt kérdés
Kb fél éve vettem észre, hogy amikor tojást eszek, bármilyen formában. Vagy kicsit zsírosabb/olajosabb ételt akkor utána rosszul érzem magam. Ha tojást eszek, akkor kimondottan nagyon rosszul. Egyszerre van teltség érzetem, meg mintha másnapos lennék, ahhoz tudnám hasonlítani. De ez előtt ilyen nem volt. Bármennyit megtudtam enni, meg bármit. Nem vagyok elhízva sem, rendszeresen edzem, és nem szedek semmilyen gyógyszert vagy tömegnövelőt sem. Lehet a májammal van a gond ? De ha iszok, akkor meg nem vagyok rosszul :S#rosszullét #Tojás evés
2013. nov. 17. 14:31
1/5 anonim válasza:
Epekő vagy lehet sűrű epetermelődés / epeiszap= epe sludge/ van a háttérben.
Nekem epehólyag megtöretésem van, az is okoz ilyen panaszt. Hasi UH-án derült ki
2/5 Szintiszoli123 válasza:
#1 jót mond!
A széklet színe sokat elárul az epe működéséről. Ha világos barna/szürke, akkor nem OK és nem emésztődnek rendesen a zsírok.
Azt nem tudom, az ivás miért befolyásolja "pozitívan" a dolgot.
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogyha iszok alkoholt, akkor nem érzem magam rosszul. Azt azért írtam, mert én a májamra tippeltem volna.
2013. nov. 17. 18:34
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első kommentet. És ha nem megyek el vele orvoshoz ? Akkor komolyabb bajom is lehet ? Ez műtéttel jár ?
2013. nov. 17. 18:35
5/5 A kérdező kommentje:
Nem nagyon vettem észre feltűnő változást a székletemen.
2013. nov. 17. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!