Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert vagyok rosszul az...

Miert vagyok rosszul az eteltol par napja?

Figyelt kérdés

Bevallom, hogy rendszertelenul taplalkozok, de mar eleg reg ota. Tisztaba vagyok vele, hogy nem egeszseges stb...de most nem ez a kerdesem.

Szoval par napja ha megehezek akkor is sokaig valogatok, hogy mit egyek, mert nem tudom mi esne jol. Ha talalok valamit akkor ugy jol is esik meg nem is. Tehat nem tudnam nem megenni, mert valahol kivanom is, de olyan furcsa.

Pl. Ma elmentem setalni hazajottem mar kb. Szedultem az ehsegtol. Megettem egy szelet sajtos kenyeret (melegszendvicskent) utana egy banant meg egy sportszeletet. Most pedig olyan rosszul vagyok. Hanyingerem van es telinek erzem a hasam es nagyon rossz. Jo talan a sportszelet mar nem.kellett volna, de nem volt ez olyan sok, hogy ennyire rosszul legyek. Nem is kapkodtam, direkt figyeltem, hogy lassan egyem . Delutan is nagyon hanyingerem volt. a seta mmkozbe elmult, mikor masra figyeltem. Nagyon felek, hogy hanyni fogok mert emetofobiam van es rettegek a hanyastol. Arra is gondoltam, hogy lehet lelki oka van.. Szerintetek mi bajom? 16L

2013. okt. 26. 19:31
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja meg gondoltam virusra is, de az mas..mert mikor virusom volt kajara se birtam nezni es le se tudtam nyelni, mert jott vissza. Ment is a hasam es rossz vot a kozerzetem, legyengultem meg ilyenek. De ez mas
2013. okt. 26. 19:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok mostanában. Nem lehet, hogy kevés folyadékot viszünk be? Csak egy tipp.
2013. okt. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!