A toast kenyér hizlal? (mennyire hizlal)?
Figyelt kérdés
Hizni szeretnék és szerintem minden kenyér hizlal,mennyit egyek meg belöle naponta hogy hizhassak?
35 kilo vagyok 14 éves lány.tudom nagyon vékony vagyok és ezért is kérdezem.
2015. szept. 7. 18:54
1/2 anonim válasza:
hat ha hízni szeretnel akk ajjal neki este 8-9 körül enni és max 1 hét és minden happy :)
2/2 anonim válasza:
Hatalmas baromságot írt az előző. Igen hízni fogsz attól, ha este eszel, de az emésztésed alvás közben majdnem teljesen leáll, a benned erjedő étel pedig, ha nem is rövidtávon, de elváltozásokat okozhat az emésztőrendszeredben. Azt ajánlom menjél el egy dietetikushoz, nekik ez a szakmájuk.
Jó minőségű, egészséges kajákból kell többet enned, nem pedig ilyen rossz időben rossz minőségűeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!