Félbarna és fehér kenyér mennyiben különbözik? Mindenütt a teljeskiörlésüt emlegetik . Stb, azok már nagyon drágák azért nem jöhet szóba . Toast kenyérről mi a vélemény, mi az ami árban jó?
A toast kenyérben több tartósító van, hogy tovább elálljon. Ezeket általában műanyag zacskóba csomagolják, amiben igen hamar megindul a penészedés is.
A félbarna kenyér legtöbbször csak abban különbözik a fehértől, hogy valamilyen színezékkel, melasszal vagy olcsó kakaóval barnára színezik a fehéret.
Az igazi félbarnában vegyesen van fehérliszt és teljes kiőrlésű liszt, de ilyen valódi félbarnát nagyon nehéz találni.
Süthetsz magad is kenyeret, szerintem nem drága, nem a kenyér szokta meghatározni az ember ételköltségét, bár aki flancos bolti kenyéren él, annak lehet.
De ez igazából nem az én asztalom, bár sok évig sütöttem kenyeret (fehéret, némi teljes őrlésűvel, mert máshogy nem ízlett, bár annyira sosem voltam kenyeres), ma már max. magkenyeret eszem. Nem tartom drágának, ha jól megválasztja az ember az alapanyagokat, de kellemes.
https://www.youtube.com/watch?v=boidtzZ6q70
pl ez a magkenyér, én ezt sütöm, szerintem nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!