Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogyás utáni nasi őrület. Mitől?

Fogyás utáni nasi őrület. Mitől?

Figyelt kérdés
15 és fél éves lány vagyok, 10 kilót fogytam, most 43 kiló vagyok(161cm).Intenziven sportoltam ezévtől, nem ettem eleget hozzá, a zöldségen és gyümölcsön kivül nagyon kevés szénhidrátot vittem be(vérképem jó).Ezért fogytam le,fáztam, kezdtem 'férfiasodni'.Szerencsére már több hete normálisan étkeztem, viszont egy hete folyamatosan kekszeket,ropit, sütit, édes dolgokat ennék. Alapvetően nem vagyok/voltam egy édesszájú,de mostanában nagyon sokszor megkivánom őket. Jelenleg még hiznom kell, de nem szeretném folyton nasikkal tömni magam, viszont ha egyszer hozzákezdek nem tudom kontrollálni magam, többet eszek a kelleténél.Persze szüleim nem szólnak rám, örülnek, hogy eszek, de én nem szeretnék ennyit 'zabálni'. Esetleg tudnátok tanácsot adni, hogy mit csináljak, vagy miért lehet, esetleg tapasztalatokat irni? Előre is köszönöm.

2015. szept. 6. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:

krómot kellene szedned,az csökkenti az édesség utani vágyat.

bio króm pl.

2015. szept. 6. 17:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyerek kezébe nem való króm.
2015. szept. 6. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!