Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez nagyon sulyos elhizás?

Ez nagyon sulyos elhizás?

Figyelt kérdés
190 cm vagyok kb 135-140 kg kozott a korbe a hasamnal 137 cm,ez nagyon vészes így?
2015. szept. 5. 18:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9 es ,ha ez így lenne,mi lennénk a karcsúak országa .
2015. szept. 5. 19:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Én már nemtudom mit tegyek elkene menni dietetikushoz de lassan indul a melóm és kb esély nincs elmenni plussz fizikai munkánál az 1200-1500 kalorias etrendet se tudnam tartani :(
2015. szept. 5. 19:37
 13/18 A kérdező kommentje:
Attol félek hogy ilyen 12 órás fizikai melótól nem lehetek rosszul ügye? 21 évesen gondolom még ilyen súly mellett is bírni kell gondolom.
2015. szept. 5. 19:40
 14/18 anonim ***** válasza:
11-es pedig ez így van, orvosilag az 50%-ék a felső határ. Ez nem jelent karcsúságot, hanem hogy afelett már emelkednek a betegségek kockázatai.
2015. szept. 5. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Azt ne nevezd már vastagcsontúságnak, hogy óriási hájad van, nyilván eléggé látod, hogy az...

A számokból, de magadra nézve is ordítania kéne, hogy igen, ez súlyos elhízás (gondolom, nem extrém izomember vagy, arról tudnál).

1200-1500 kcallal jó, hogy nem bírnád, én mozgás nélkül talán 1500-zal, hatvanpár kilósan. Senki értelmes ember nem várja el egy durván túlsúlyostól, hogy alig egyen, fizikai munka mellett főleg nem. De valamicske kalóriadeficit kell, ha fogyni akarsz.

2015. szept. 5. 22:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Oké hogy igy leugatsz de nem eszek napi 4-5 ezer kaloriát nem eszek tobbet mint egy átlag ember sőt még a cukrot se tömöm magamba.. azert mondtam ezt a vastag csontot mert senki se hiszi el hogy,majdnem 140 vagyok 110-120 közé saccolnak.a nagyon durván elhizott szerintem 200 kilotol kezdodik,azert mert te 120 centi vagy 40 kiloval még nem kell igy ilyen stilusba leugatni a másikat.
2015. szept. 5. 22:49
 17/18 anonim ***** válasza:

"nem eszek tobbet mint egy átlag ember"

Ezt már rengetegszer hallottam, de mindig hamar kiderült, hogy nem igaz.

2015. szept. 5. 23:14
 18/18 anonim ***** válasza:

#16: Nem írtam, hogy zabálnál meg ilyesmi, persze nyilván többet eszel, mint kéne, vagy durván beteg vagy s opcionálisan fényevő (az ember nem szokott ekkora súlyt tartani kevés kalóriával, ez az energiamegmaradás törvényével nem fér össze), de a vastagcsontúság érv annyira gyenge, főleg ekkora súlynál már tökmindegy, hogy fél kilóval több-e a csontvázad vagy sem.

Hogy kin hogyan oszlik el, az egy dolog, valóban nem mindenkin látszik ugyanúgy.

S dehogy vagyok 40 kiló, világéletemben túlsúlyos voltam, nem mondtam, hogy nem.

Hogy mi súlyos elhízás, az persze relatív, de azért ez már hivatalos táblázatok, besorolások alapján is durva szint, persze vannak sokkal, sokkal extrémebbek. A súlyra még nem ismondanám, hogy súlyos, mert magas vagy s izomtömegtől függően ez lehet egy szolid szintis, mondjuk 30 kilós túlsúly még nem olyan extrém az én szememben (bezzeg másoknak ez már iszonyú). De a derékbőséged alapján van ott háj rendesen.

De ha szubjektív dolgot kérdezel, ne lepődj meg, ha valaki azt mondja, hogy igen, hasraütve mondjuk 40 kg felesleg már igen sok...

2015. szept. 6. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!