Herpes Genitalis súlyos betegség?
Figyelt kérdés
A péniszemen találkoztam pár sárgás-fehéres "gömböcskével", és nagyon megijedtem, ezért először gombák után kezdtem nézelődni, úgy találtam rá erre a betegségre.
Azt olvastam róla, hogy nemi úton terjed, de az én esetemben nem értem, mivel szűz vagyok, és semmilyen módon nem érintkeztem szexuális módon senkivel.
Azt szeretném megkérdezni: Mennyire súlyos ez a betegség? Mivel lehet kezelni? Hogyan kaptam el ha még szűz vagyok? A válaszokat előre is köszönöm! 15/F
2015. máj. 7. 07:38
1/5 anonim válasza:
Egyrészt: ne diagnosztizáld magad. El kell menned az orvoshoz, méghozzá sürgősen. Elenyésző esély van rá, hogy nemi herpeszed van, még ha a webbeteg.hu tünetei passzolnak is rád. Betegségeket nem így állapítunk meg.
2/5 anonim válasza:
A jelzett betegség inkább kellemetlen, mint súlyos. A leírt külsődleges megjelenési forma azonban nem a leírt betegségre mutat, ane inkább szőrtüszőkben felhalmozódott faggyúra.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem szent írásként próbálom ezt így írni, csak nagyon hasonlít rá :D
2015. máj. 7. 08:00
4/5 anonim válasza:
Orvosnak mutasd meg, a netről nem tudod megállapítani, mindig a súlyos dolgokat hozza fel a legelemibb tünetekre is.
5/5 anonim válasza:
Mindenkepp orvos, foleg ugy hogy nincs is aktiv nemi eleted. Lehet hogy semmi komoly, de az is lehet hogy valami komolyabb, ami ha kezeletlenul hagyod kesobb elfajulhat.
DOKIIIIIII
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!