Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit mond ki a Norbi update?

Mit mond ki a Norbi update?

Figyelt kérdés

Godolok en itt ilyenre,hogy: ne egyel feher kenyeret mert,hogy:......

Megemeli a vercukorszintet

A sos etelek egezsegtelenek( de szerintem csak mertekkel

kell enni,es akkor nem lesz semmi gond)

Van koztetek olyan aki azok szerint a szempontok szerint etkezik,amiket az Update mond?

Szeretnek egezsegesebben elni, de szeritem nem attol leszek egezseges ha eszem ezt a sok updates kajat meg termeket. De elfogadok ellenvelemenyeket is :D Tippek?!

Elore is koszonom a segitseget! :)

Ui: szerintetek melyik a jobb? Az xy boltban megvasarolt teljes kiorlesu liszt, vagy pedig az Update uzletekben arult lisztkeverekek?!

2015. szept. 1. 22:24
 1/5 lencsefőzelék ***** válasza:
75%

Szerintem hanyagold a Norbi-cuccokat, ha jót akarsz. Csak két cikk:

[link]

[link]

2015. szept. 2. 02:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyszerű GI szerint dolgozta ki az elveit. Újra feltalálta :D:D

Nézz utána a GI-nek.

2015. szept. 2. 09:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Elso: ne haragudj, de veletlenul ranyomtam arra,hogy nem hasznos a valaszod 😃 Telefonrol vagyok. Nem tudom,hogy neked megjeleniti e, de ha igen akkor bocsanat :( :D
2015. szept. 2. 11:38
 4/5 A kérdező kommentje:

De amugy, az nagyon erdekes volt,mikor nem egy ember irta,hogy hizott az update kajaktol. Erre azt valaszoltak a Rekaek,hogy persze,hogy hizik tole az ember ha mertektelenul eszik belole. Na mar most en ebbol azt szurtem le,hogy ennyi erovel ehetnenk veher kenyeret meg mindenbol cukrosat, csak visszafogottan 😃 Mert azok is csak akkor hizlalnak ha mertektelenul eszik. En is regen volt,hogyha megvettem egy tabla csokot akkor azt betomtem,es persze,hogy lett egy kis derekam. De mostmar ugy gondolkozok,hogy mindent lehet csak

mertekkel kell. Es lass csodat, mar honapok ota tartom az alakomat es egy kilo felesleg nincs rajtam 😃 meg persze a napi mozgas se hanyagolhato el.. Nyilvan ha valaki csak a tv elott ul es csak eszi az updateet akkor ugyan ugy hizni fog, mintha a lisztes kajat enne es ulne a tv elott. Mozgas nelkul nincs eredmeny. De igazabol Rekaek jol csinaltak, mert remenyt adtak nagyon sok embernek es sikerult lefogyniuk. De szerintem nem csak az updattel lehet lefogyni.. Egyszeruen csak oda kell figyelni,hogy ne 2 tanyer porkoltet egyel hanem csak 1et. Es ne egy tabla csokit vagj be 1 ora alatt :D

2015. szept. 2. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy így van. Norbiék szimpla jó üzletet csináltak a GI-ből. Az emberek meg veszik, mert azt hiszik, hogy az jó.
2015. szept. 2. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!